Deniz Akkaya ve Dr. Nihat Dik ile Biz Bize - 25 Ekim 2020 - Otolog Mikrogreft - Saç Ekimi - Yoga

Deniz Akkaya ve Dr. Nihat Dik'in sunumuyla Biz Bize programında bugün Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı Akif Manaf ve Dünya Yoga Şampiyonu Merve Tanrıverdi ile yoganın inceliklerini, Dr. M. Faruk Yavuz ile Saç Ekimi ve saç kaybıyla mücadelede kullanılan Otolog Mikrogreft yöntemini konuştuk.

“Saç ekiminde Türkiye neden bu kadar popüler? Herkes saç ektirebilir mi? Saç ekiminde en yeni teknikler neler? Saç ekim işlemi ne kadar sürüyor? Ekimden sonra saçlar ne zaman çıkmaya başlıyor?” Dr. Nihat Dik ile saç ekim uygulamalarına dair merak edilenleri cevapladı.

 Saç kaybıyla mücadelede yeni yöntem: Otolog Mikrogreft

Kendi dokularınızdan, kendi saç kökleriniz nasıl tedavi ediliyor? Otolog Mikrogreft hangi tip saç dökülmesi için uygun? Saç ekimi tedavisine alternatif olabilir mi?  Dr. M. Faruk Yavuz Otolog Mikrogreft uygulamasının ayrıntılarını anlattı. 

Beden ve ruh sağlığının iç içe olduğu spor yoga nedir? Yeni başlayanlar için yogada nelere dikkat etmek gerekir? Bilinçaltı blokajlarımızdan yoga sayesinde kurtulabilir miyiz? Yoga fiziksel olarak vücudumuza neler katar? Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı Akif Manaf ve Dünya Yoga Şampiyonu Merve Tanrıverdi yoganın inceliklerini paylaştı.