Deniz Akkaya ve Dr. Nihat Dik ile Biz Bize - 8 Kasım 2020 - No Touch Lazer - Akıllı Lazer - Astroloji

Deniz Akkaya ve Dr. Nihat Dik'in sunumuyla Biz Bize programında bugün Astrolog Duygu Demir ve Göz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Veysi Öner konuğumuz oldu.

“Miyop hipermetrop ve astigmat gibi göz bozuklukları tedavisinde en yeni yöntemler neler? No Touch Lazer nasıl bir uygulama ve avantajları neler? No Touch Lazer tedavisi görme bozukluklarını tamamen ortadan kaldırıyor mu? Akıllı lens uygulaması nasıl yapılıyor? Akıllı lens kimler için uygun?” Göz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Veysi Öner anlattı.

“Yüzümüzde neden leke oluşur? Güneş lekeleri ve yaşlılık lekeleri arasındaki fark nedir? Leke tedavilerinde uygulanan en yeni yöntemler neler? Akıllı lazer ile lekelerden tamamen kurtulmak mümkün mü? Leke tedavisi için en uygun mevsim hangisi? Leke oluşumu nasıl engellenebilir?” Dr. Nihat Dik, leke tedavisi ile ilgili soruları cevapladı.

“Astrolojide gündem ne? Kasım ayının önemli gökyüzü olayları neler? Aşkta sağlıkta ve kariyerde en şanslı burç hangisi bu ay hangisi? Hangi günler estetik ve güzellik uygulamaları için uygun? Kasım ayında burçları neler bekliyor?” Astrolog Duygu Demir ile astroloji hakkında konuştuk.