Deniz Akkaya'dan Şeyma Subaşı'na zehir zemberek sözler!

Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Bodrum’a giderken uçakta çekilmiş samimi paylaşımına sinirlenen Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından ateş püskürdü. Akkaya, açtı ağzını yumdu gözünü...

Deniz Akkaya'dan Şeyma Subaşı'na zehir zemberek sözler!

Şeyma Subaşı, sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Bodrum’a giderken uçakta samimi bir paylaşım yaptı. Subaşı’nın bu paylaşımına Deniz Akkaya, sosyal medya sayfasından tepki gösterdi.

Şeyma Subaşı son olarak yangınların bulunduğu Bodrum'a bir grup arkadaşı ve sevgilisiyle tatil için uçtu.  Subaşı Bodrum'a giderken sevgilisinin kucağında poz vermeyi de ihmal etmedi.

Deniz Akkaya'dan Şeyma Subaşı'na zehir zemberek sözler! - Resim : 2

Sert tepki gösterdi

Türkiye'nin dört bir yanında yangınlar sürerken Subaşı'nın bu paylaşımları tepki çekti. Tepki gösterenlerden biri de Deniz Akkaya oldu.

Subaşı'nın pozuna sinirlenen Deniz Akkaya, "Senin için artık üzülmüyorum.  Tek üzüldüğüm anne olduğun için senden hayatı öğrenen günahsız kızın" ifadelerini kullandı.

Deniz Akkaya'dan Şeyma Subaşı'na zehir zemberek sözler! - Resim : 3

Sanki nazire yapar gibi...

Deniz Akkaya daha sonraki paylaşımında ise, "Bodrum'da ne bindiğin tekne ne kaldığın otelin yatak odası kimsenin umurunda değil. Bir çık git memleketimizden geldiğin yere. Bir de Türk bayrağına kıçını dönmüş poz veriyor. Gerçekten soruyorum ülkede savaştan daha beter bir ortam varken... Ne sebep olursa olsun kitlelere açık bir mecrada sanki nazire yapar gibi böyle şeyler koymak hastalıklı ruh halidir" dedi.