Teşkilat 24. bölüm tek parça izle! Teşkilat yeni bölüm izle!

Deniz Baysal Yurtçu ve Çağlar Ertuğrul'un başrollerini paylaştığı Teşkilat 24. bölümü tek parça olarak internete yüklendi. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat son bölüm full izle! İşte, Teşkilat son bölüm izleyebileceğiniz link...

Teşkilat 24. bölüm tek parça izle! Teşkilat yeni bölüm izle!

Deniz Baysal Yurtçu ve Çağlar Ertuğrul'un başrollerini paylaştığı Teşkilat 24. bölüm tek parça olarak yayınlandı. 28 Kasım 2021 tarihinde Teşkilat son bölüm full internete yüklendi. Teşkilat

24. bölümde; Serdar ve Zehra’nın ele geçirdiği Ariel, gemiden çalınan gizli verilerin yerini söylemesi karşılığında canının bağışlanması için yalvarır. Hakkı ve Hulki, yanlarındaki Yusuf’la birlikte alarm durumuna geçmiş hapishaneden çıkış yolu aramaktadırlar. Hapishaneden kaçmayı başarırlar ancak İsrail’in en çok aranan isimleri haline gelirler. Krizlerle dolu büyük bir kaçış operasyonu onları beklemektedir.

Teşkilat 24. bölüm tek parça izle! Teşkilat yeni bölüm izle! - Resim : 2
Çetin ve Pınar’ın yıllar sonra gerçekleşen karşılaşmalarının ardından Pınar’ın kafası oldukça karışır. Pınar yaşadığı gelgitlere rağmen her ne pahasına olursa olsun Yağmur’u korumak zorundadır.
Serdar ve Zehra, Ariel’in verileri sakladığı yere giderken peşlerine yabancı istihbarat takılır. İsrail’deki Türk büyükelçiliğine yanlarındaki Ariel’le birlikte girmek zorunda kalan Serdar ve Zehra, uluslararası çapta büyük bir diplomatik kriz riskinin ortasında kalırlar. İşte, Teşkilat yeni bölüm izle…

Teşkilat 24. bölüm tek parça izle! Teşkilat yeni bölüm izle! - Resim : 3

Teşkilat 23. bölümde neler oldu?

Teşkilat 23. bölümde; Ekip Yağmur’un kurtarılmasıyla mutluluk yaşarken  Ebru’ya düzenlenen saldırının haberiyle sarsılır. Uzay, Ebru’nun ve bebeğin sağlığı için endişelenmektedir. Zorlu ve uzun bir ameliyatın sonucunda gelen acı haber herkesi derin bir üzüntüye boğar. 
Saldırının failinin bulunması için tüm birimler seferber edilir. Hakkı elde edilen ipuçları sonucunda failin izini sürer ve öğrendiği gerçekle hayatının en zor kararını vermek zorunda kalır. 

Boş durmayan Yıldırım ise yabancı büyükelçilerle yaptığı görüşme sonucunda Doğu Akdeniz’de Türkiye’yi köşeye sıkıştıracak yeni planı için harekete geçer.
Moskova’da Şirket yetkililerinin de katılacağı Doğu Akdeniz konulu gizli toplantının istihbaratıyla Ankara hareketlenir. Serdar ve Zehra bu toplantıya katılan kişilerden birini ele geçirmek için plan kurar. 

Teşkilat 24. bölüm tek parça izle! Teşkilat yeni bölüm izle! - Resim : 5

Teşkilat 24. bölüm izle

Teşkilat 24. bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link...

Teşkilat dizisi konusu nedir?

Teşkilat dizisinde, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın olağanüstü deneyimleri bir senaryoya aktarılırken, Başkent Ankara'da uzun zamandır ilk kez bu büyüklükte bir prodüksiyonla dizi çekiliyor. Türkiye tarihinin gerçek olaylarına ve gerçek kahramanlarını konu alan dizide, bir ölüm-dirim savaşının, bazen bir ateş çemberinin içinde "kötü adamların" kim olduğu da çok konuşulacak ve tartışılıyor.

Teşkilat 24. bölüm tek parça izle! Teşkilat yeni bölüm izle! - Resim : 6 

Teşkilat dizisi oyuncuları kimdir?

  • Deniz Baysal Yurtçu
    ZEHRA
  • Mesut Akusta
    METE
  • Ezgi Eyüboğlu
    CEREN
  • Tuncer Salman
    HAKKI
  • Ezgi Şener
    PINAR
  • Nihat Altınkaya
    HULKİ
  • Serdar Yeğin
    UZAY
  • Ahmet Uğur Say
    GÜRCAN
  • Yavuz Bingöl
    ADEM
  • Turgut Tunçalp
    HALİT
  • Gürkan Uygun
    YILDIRIM