Deniz Seki kraliçe gibi karşılanacak

5 Eylül akşamı termal turizminin en önemli merkezi Yalova Terma City’de sahne alacak olan Deniz Seki “kraliçeler” gibi karşılanacak.

Deniz Seki kraliçe gibi karşılanacak

19 Kral Dairesi ve 1 başkanlık süiti ile Türkiye’nin en lüks tesislerinden biri olan Marmara’nın yükselen değeri Yalova Terma City’de Deniz Seki rüzgarı esecek. 5 Eylül akşamı çok özel bir gala da Yalova Terma City otelde sahneye çıkacak Deniz Seki o gece konseri sonrası tesiste kraliçeleri bile kıskandıracak bir lüksle ağırlanacak. 

Açık alanda, havuz kenarı davet salonunda gala yapacak olan Deniz Seki’yi otel yönetimi 650 M2 lik dubleks kral dairesinde ağırlayacak. 

Daha önce Diva Bülent Ersoy’un da konseri sonrası konakladı geceliği 15 bin dolar olan kral dairesinde ağırlanacak olan Deniz Seki’nin “kraliçe dairesinde" yok yok.

 Dubleks Daire içinde;  Özel Türk hamamı, göbek taşı, sauna, jakuzi, 2 ayrı banyo,  çalışma odası, bakıcı-yardımcı odaları, 200 m2 salon, şömine, piyano, tamamı özel tasarım oturma grupları ve 2 ayrı yemek odası, Ebeveyn yatak odasında kumandalı döner yatak, masaj yatakları ve elektrikli kumanda ile karartılabilen camlar, birinci sınıf mermer ve özel tasarım seramikler, Özel tasarım mobilyalar, tasarım yurtdışından getirilen ihtişamlı avizeler, bar ve barmeni ayrıca içinde 4 hizmetkarı bulunan dairenin içinde Özel mutfak bulunuyor.