Ayrılmak istediği sevgilisi bıçakladı

Genç kız, ayrılmak istediği sevgilisi tarafından 5 yerinden bıçaklanarak ağır yaralandı. Denizli Merkezefendi ilçesinde yaşanan olayın ardından kaçan Zeki Ö., polis tarafından yakalandı.

Ayrılmak istediği sevgilisi bıçakladı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde kendisinden ayrılmak isteyen Gülden K., isimli genç kadını 5 yerinden bıçaklayarak ağır yaralayan 27 yaşındaki Zeki Ö, polis tarafından yakalanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece cezaevine gönderildi.

Olay, Merkezefendi ilçesi Sümer Mahallesi 2264 Sokak'ta dün gece meydana geldi. Gülden K. ayrılmak istediği erkek arkadaşı Zeki Ö. (27) ile evinin önüne konuşmak için çıktı. Belli bir süre sonra tartışmaya başlayan Gülden K. ve Zeki Ö. yanında bulunan bıçak ile Gülden K.’yı 5 farklı yerinden bıçaklayarak kaçtı.

O sırada evde bulunan kız arkadaşı Gülden K.’yı kapının önünde kanlar içinde görünce polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Genç kadın olay yerine gelen sağlık ekiplerince Denizli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, kadının hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi. Olaydan sonra kaçan Zeki Ö.’nün Pamukkale ilçesi Irlıganlı Mahallesi'nde saklandığı evde olduğunu tespit eden polis ekipleri şahsı gözaltına aldı.

Zanlı işlemlerinin ardından cezaevine sevk edildi.