'Rezervasyon' tartışması hastanede bitti

Denizlispor Başkanı Ali Çetin ile 'rezervasyon' yaptırdığı restoran çalışanları arasındaki arbedeye müdahale eden polisler arasında çıkan tartışma hastanede bitti. Çetin polislerden, polisler de Çetin'den şikayetçi oldu.

'Rezervasyon' tartışması hastanede bitti

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Denizlispor Başkanı Ali Çetin, tatil için bulunduğu Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir restorana rezervasyon yaptırdı. Kendisinin ayırttığı masanın başkasına verildiğini gören Çetin ile restoran çalışanları arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri müdahalede bulundu. Bu sırada polislerin kendisine sert müdahalede bulunduğunu ileri süren Çetin, ifadesi alınmak için karakola götürülmek istendiği sırada mukavemet gösterdi. Çetin, bir amatör kamera tarafından kaydedilen görüntülere göre polis tarafından yere yatırılarak ters kelepçe yapıldı. Polis bu sırada Çetin'in sırtına diziyle bastırıyordu.

Restoran işletmecisi ve garsonların ifadelerinin ise olayın görgü tanığı olarak alındığı, bu kişilerin herhangi bir şikayetlerinin bulunmadığı öğrenildi.

"Polisler bizi darbetti"

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin, yaşanan arbedeye ilişkin, "Olaya müdahil olan polis memurlarından şikayetçi oldum. Zaten kamera kayıtları da var. Olayın ne olduğu orada belli" ifadelerini kullandı. Çetin, yaptığı yazılı açıklamada, ailesi ve arkadaşları ile tatil yaptığı Fethiye'deki bir restoranda rezervasyonu olmasına rağmen masanın başkalarına verilmesi nedeniyle tartışma çıktığını belirterek şunları kaydetti:

"Polisler, ailemin ve arkadaşlarımın üzerine biber gazı sıktı. Kulüp başkanı olduğumu belirtmeme rağmen ağza alınmayacak ifadeler kullandılar. Beni ve yanımda bulunanları darbettiler. Cep telefonlarımızdaki görüntüleri silmeye çalıştılar. Olaya müdahil olan polis memurlarından şikayetçi oldum. Zaten kamera kayıtları da var. Olayın ne olduğu orada da belli."