Denizlispor - Beşiktaş CANLI İZLE

Süper Lig 28. hafta karşılaşmasında Beşiktaş deplasmanda Denizlispor'un konuğu oluyor. Denizlispor ve Beşiktaş Lig'de 40. randevularına çıkıyor. Peki Denizlispor Beşiktaş maçı şifresiz nasıl izlenir? Denizlispor Beşiktaş maçı saat kaçta? İşte Denizlispor Beşiktaş canlı yayın bilgileri ve detayları.

Denizlispor - Beşiktaş CANLI İZLE

Süper Lig'de 28. hafta maçında Denizlispor evinde Beşiktaş'ı ağırlıyor. Süper Lig'de 40. randevularına çıkan Denizlispor ile Beşiktaş şifresiz canlı yayın bilgileri ve maç öncesi karşılaşmanın detayları haberimizde...

Pandemi sonrası verilen aranın ardından Süper Lig heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş deplasmanda konuk olduğu Denizlispor karşısında galibiyet alarak moral bulmak istiyor. 

44 puanla 5. sırada

Deplasmanda Denizlispor'un konuğu olan Beşiktaş'ın, 13 galibiyet, 5 beraberlik ve 9 yenilgisi bulunuyor. Siyah Beyazlı ekip Süper Lig'de 44 puanla 5. sırada yer alıyor. Beşiktaş'ın tek hedefi galibiyet. Öte yandan Burak Yılmaz'ın ilk 11'de yerini alması beklenirken Vida  ise süren sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

Denizli yoluna devam etmek istiyor

Evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Denizlispor'un ise 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 12 mağlubiyet bulunuyor. Denizlispor 31 puanla ligde 11. sırada yer alıyor. Denizlispor, Beşiktaş karşısında galibiyet alarak yoluna devam etmek istiyor. 

Denizlispor Beşiktaş saat kaçta?

Denizlispor - Beşiktaş mücadelesi saat 21.00'de Denizli Atatürk Stadı'nda başlayacak. Mücadelenin hakemi ise Mete Kalkavan.

Denizlispor - Beşiktaş maçı Bein Sports 1'de

Pandemi sebebiyle tüm maçların seyircisiz oynandığı Süper Lig'de Denizlispor  Beşiktaş maçı saat 21.00'de bein Spots 1'den yayınlanacak. Denizlispor Beşiktaş maçı şifresiz izleyebilmek için bein sports 1 aboneliğinizin olması gerekiyor. 

Denizlispor Beşiktaş maçı 11'leri

Denizlispor: Tolgahan, Lopes, Mustafa, Oğuz, Bergdich, Murawski, Kibong, Aissati, Olcay, Sacko, Rodallega.

Beşiktaş: Beşiktaş: Ersin, Gökhan, Roco, Ruiz, Rıdvan, Elneny, Atiba, Lens, Ljajic, N'Koudou, Burak.