CANLI İZLE Denizlispor - Fenerbahçe

Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahce deplasmanda Denizlispor'a konuk oluyor. Denizlispor Fenerbahçe maçı bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanıyor. İşte Denizlispor Fenerbahçe maçı ile ilgili istatistikler ve tüm ayrıntılar...

CANLI İZLE Denizlispor - Fenerbahçe

Fenerbahçe Süper Lig 12. haftasında deplasmanda Denizlispor ile kozlarını paylaşıyor. Fenerbahçe rakiplerinin 3 puan aldığı haftada sahadan 3 puan alarak istikrarını sürdürmek istiyor.

Spor severler ise maç öncesi Denizlispor Fenerbahçe karşılaşmasının ne zaman, hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. İşte kritik mücadele öncesi Denizlispor Fenerbahçe maçı ayrıntıları. 

Süper Lig'de 20 puanla üçüncü sırada yer alan Fenerbahçe Denizlispor sınavına çıkıyor. Son 5 maçına bakıldığında Fenerbahçe 3 galibiyet ve 2 de mağlubiyet aldı. 

Ev sahibi Denizlispor cephesinde son 5 maçta sadece 1 galibiyet alınabildi. 1 beraberliği bulunan Denizlispor'un 3 de mağlubiyeti bulunuyor. Denizlispor Süper Lig'de 6 puanla 20. sırada yer alıyor. 

Peki Denizlispor Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19.00'da başlayan Denizlispor Fenerbahçe mücadelesi bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanıyor.

Denizlispor Fenerbahçe maçı şifresiz izlenebilecek mi?

Pandemi döneminde tüm karşılaşmalar seyircisiz oynanıyor. Ancak Denizlispor Fenerbahçe maçı şifresiz izlenebilmesi için bein sporst 1 aboneliği gerekiyor. 

Denizlispor - Fenerbahçe maçı ilk 11'ler

Denizlispor muhtemel 11'i: Pantilimon, Bergdich, Oğuz, Mustafa, Özer, Sacko, Murawski, Bakalorz, Sagal, Aissati, Rodallega

Fenerbahçe muhtemel 11'i: Altay, Gökhan, Serdar, Tisserand, Caner, Sosa, Ozan, Pelkas, Mert Hakan, Ferdi, Cisse

Denizlispor Fenerbahçe maçı Denizli Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlıyor. Müsabakayı hakem Ali Palabıyık yönetiyor. Denizlispor Fenerbahçe beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Denizlispor ile Fenerbahçe ligde 41. kez karşı karşıya geliyor.

İki takım arasında 1983-1984 sezonunda başlayan rekabette geride kalan 40 maçta sarı-lacivertliler 26, yeşil-siyahlılar 4 galibiyet elde etti, 10 müsabaka ise berabere sonuçlandı.