Deprem bölgesine gönderilen kutunun içinden çıkan bir şey görenlerin kanını beynine sıçrattı

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından birçok bölgeden kıyafet, kuru gıda gibi birçok eşya afet bölgesine doğru yola çıkmak üzere hazırlanıyor. Belediyeler tarafından yürütülen yardım çalışmaları esnasında gönüllüler, kutunun içerisinden kirli don çıkardıklarını belirterek duruma isyan etti.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından birçok bölgeden kıyafet, kuru gıda gibi birçok eşya afet bölgesine doğru yola çıkmak üzere hazırlanıyor. Belediyeler tarafından yürütülen yardım çalışmaları esnasında gönüllüler depremzedelere gönderilmek üzere getirilen kıyafetler arasında topuklu ayakkabı ve yazlık kıyafetler gibi malzemeler geldiğini belirterek isyan etti. O anlar kayıt altına alındı.

 Çeşitli belediyeler ve gönüllüler tarafından yürütülen yardım kampanyalarında depremzedelere gönderilmek üzere gelen kıyafetler görenleri isyan ettirdi. Gönüllüler yardım kolilerinin içinden Kirli don, şort, abiye, terlikler, topuklu ayakkabılar, makyaj malzemeleri, takma kirpikler gibi ürünler çıktığını belirtti. 

TEPKİ YAĞDI

Gönüllüler tarafından sosyal medyada çekilip yayınlanan o anlar kullanıcılar tarafından tepkilere neden oldu.