Deprem felaketi nedeniyle ligden çekilmişlerdi! Hatayspor, yeni sezonun ilk transferini yaptı! Milli futbolcu geliyor

Deprem felaketi nedeniyle ligden çekilen Hatayspor, Arnavutluk ekibi Tirana forması giyen Kosova Milli takım kalecisi Visar Bekaj ile prensip anlaşma sağladı.

Deprem felaketi nedeniyle ligden çekilmişlerdi! Hatayspor, yeni sezonun ilk transferini yaptı! Milli futbolcu geliyor

6 Şubat günü meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerden olan Hatay’dı. Şehrin takımı olan Atakaş Hatayspor, deprem felaketinin ardından ligden çekilmişti. Gelecek sezon Süper Lig’de mücadele edecek olan Hatayspor, transfer çalışmalarına da başladı.

Deprem felaketi nedeniyle ligden çekilmişlerdi! Hatayspor, yeni sezonun ilk transferini yaptı! Milli futbolcu geliyor - Resim : 1

ANLAŞMA SAĞLANDI

Hatayspor bu kapsamda Ertan Süzgün’ün haberine göre Arnavutluk ekibi Tirana forması giyen Kosova Milli takım kalecisi Visar Bekaj ile prensip anlaşma sağladı. Bekaj yeni sezonda Hatayspor forması giyecek.

Deprem felaketi nedeniyle ligden çekilmişlerdi! Hatayspor, yeni sezonun ilk transferini yaptı! Milli futbolcu geliyor - Resim : 2

VOLKAN DEMİREL UZUN SÜREDİR TAKİP EDİYORDU

Süzgün, Visar Bekaj'ın Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in uzun zamandır takip ettiği bir isim olduğunu ifade etti.

26 yaşındaki Bekaj, Tirana formasıyla çıktığı 42 maçta 38 gol yedi, 15 maçta kalesini gole kapattı.