Depremde il il ölü ve yaralı sayısı! Kahramanmaraş depreminde ölü sayısı kaça yükseldi? İşte Kahramanmaraş, Hatay, Adana, Adıyaman’da ölü ve yaralı sayıları!

Kahramanmaraş depremi ile ilgili acı tablo ortaya çıktı. Kahramanmaraş depremlerinin vurduğu Hatay, Adana, Adıyaman ve daha birçok ilde enkaz çalışmaları devam ediyor. Türkiye’yi yasa boğan depremin yarattığı kayıplar ve ağır hasar giderek ağırlaşıyor. Peki, Kahramanmaraş depreminde ölü sayısı kaça yükseldi? Depremde kaç kişi öldü, ölü yaralı sayısı kaç, ölenlerin isimleri kimlikleri açıklandı mı? Kahraman Kahramanmaraş depreminde hangi ilde kaç kişi vefat etti? İşte il il ölü ve yaralı sayısı!

Depremde il il ölü ve yaralı sayısı! Kahramanmaraş depreminde ölü sayısı kaça yükseldi? İşte Kahramanmaraş, Hatay, Adana, Adıyaman’da ölü ve yaralı sayıları!

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş depremi ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Depremin vurduğu başta Kahramanmaraş olmak üzere 10 ilde enkazlarda arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Vakit gitgide daralırken ekipler ve göçük altında kalanlar için bir yandan soğuk hava ile mücadele de devam ediyor. Dakikaların hatta saniyelerin önem kazandığı kurtarma çalışmalarında acı tablo da ortaya çıktı. Zaman ilerledikçe kayıplar ve acı tablo giderek ağırlaşıyor.  Sık sık kurtarma çalışmaları ile ilgili bilgi veren yetkililer, il il ölü ve yaralı sayılarını da açıklıyor.

DEPREMDE KAÇ KİŞİ ÖLDÜ, YARALI SAYISI KAÇ? İŞTE İL İL ÖLÜ VE YARALI SAYISI!

Deprem bölgesinde AFAD Koordinasyon Merkezi’nde çalışmaları yakında takip eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, dünden bu yana 3 bin 419 can kaybının olduğunu açıkladı. Oktay'ın açıklamalarına göre, yaralı sayısı da 20 bin 534 kişi oldu. Arama kurtarma ekiplerinin enkazdan kurtardığı kişilerin sayısı da 8 bini geçmiş durumda. Yıkılan bina sayısı ise 5775 olarak tespit edildi.  

BÖLGEDE KAÇ DEPREM OLDU, ARTÇI VE DEPREMLERİN BÜYÜKLÜĞÜ KAÇ?

Şu ana kadar 312 artçı deprem meydana geldi. 24 deprem 5 ve 6 şiddeti arasında oldu.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta 530 kişi hayatını kaybetti, 2900 kişi yaralandı.

HATAY

Hatay'da can kaybı 872 kişi oldu, 2766 kişi yaralandı.

OSMANİYE

Osmaniye'de 293 kişi vefat etti, yaralı sayısı ise 1315 oldu.

ADIYAMAN

Adıyaman'da ölü sayısı 720 olurken, yaralı sayısının 400 kişi yaralandı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da 92 kişi yaşamını yitirdi, 770 kişinin yaralandığı açıklandı.

ŞANLIURFA

Şanlıurfa'da 95 kişi hayatını kaybetti, 1791 kişi yaralandı.

GAZİANTEP

Gaziantep'te 481 kişi vefat ederken, 3890 kişinin yaralandığı belirtildi.

ADANA

Adana'da 146 kişi hayatını kaybetti, 2611 kişi yaralandı.

MALATYA

Malatya'da can kaybı 166 olurken, yaralı sayısı 3298 oldu.

ELAZIĞ

Elazığ'da 2 kişi hayatını kaybederken 376 kişi yaralandı.