Depremzede kurtaran İspanyol ekibe hediye edilen yastıkta bakın ne yazıyor! Hediye karşısında ekip duygulandı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından enkaz altında kalanları kurtarmak için gelen İspanyol arama kurtarma ekibi görevini tamamladı. İstanbul'dan Madrid'e dönen ekibe THY kabin ekibi brövelerini ve yastık hediye etti. Ekip yastığın bir yüzüne ay-yıldız çizip ‘’With the gratitude of Cabin Crew’’ (THY kabin ekiplerinin minnetleriyle) yazdı.

Depremzede kurtaran İspanyol ekibe hediye edilen yastıkta bakın ne yazıyor! Hediye karşısında ekip duygulandı

Deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarını tamamlayan İspanyol ekipler, THY'nin TK1357 sefer sayılı uçuşuyla ülkelerine döndü.

Depremzede kurtaran İspanyol ekibe hediye edilen yastıkta bakın ne yazıyor! Hediye karşısında ekip duygulandı - Resim : 1

Uçakta görevli kabin ekibi de, üzerinde İngilizce olarak 'THY kabin ekiplerinin minnetleriyle' yazılı bir yastığa takılı brövelerini arama kurtarma personeline hediye etti.

Depremzede kurtaran İspanyol ekibe hediye edilen yastıkta bakın ne yazıyor! Hediye karşısında ekip duygulandı - Resim : 2

Deprem bölgesinde gösterdikleri çabalardan ötürü İspanyol ekibe teşekkür edilirken, uçakta günün anısına topluca fotoğraf çektirdiler.

Depremzede kurtaran İspanyol ekibe hediye edilen yastıkta bakın ne yazıyor! Hediye karşısında ekip duygulandı - Resim : 3

İspanyol arama kurtarma ekibi, görev yaptıkları Adıyaman'dan ayrılarak, bugün ülkelerine döndü. Ekip, İstanbul Havalimanı'ndan da çiçeklerle uğurlanmıştı.