Destan 17. bölüm tek parça izle! Destan 17. bölüm full izle! Destan son bölüm izle

Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar'ın başrollerini paylaştığı Destan 17. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. ATV ekranlarında yayınlanan Destan 17. bölüm full izle! İşte, Destan son bölüm izleyebileceğiniz link...

Destan 17. bölüm tek parça izle! Destan 17. bölüm full izle! Destan son bölüm izle

Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar'ın başrollerini paylaştığı Destan 17. bölüm tek parça olarak yayınlandı.Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu oldu. Diziseverler, ATV ekranlarında yayınlanan Destan 17. bölüm full izleyebilecekleri linki araştırıyor. Ebru Şahin'li dizi kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor. 29 Mart 2022 tarihinde Destan son bölüm full internete yüklendi.

Destan 17. bölüm tek parça izle! Destan 17. bölüm full izle! Destan son bölüm izle - Resim : 1

Destan 17. bölümde; Akkız anasını bulmak için çıktığı yolculukta hiç beklemediği sürprizlerle karşılaşır. Batuga'da babasına gerçekleri anlattığında hiç beklemediği bir tepki görür. Taizu ve Vargı, ölümden kurtulmak için kaçarlar ama Batuga ile arkadaşları buna hazırdır, çok önceden tüm yolları kesmişlerdir. Taizu ve Vargı'nın akıbetleri ne olacak? Kurduğu oyunla Tılsım Hatun'un ölmesine sebep olan Ulu Ece için yolun sonu mu? Vargı, Ulu Ece'yi ele verecek mi?

Destan 17. bölüm tek parça izle! Destan 17. bölüm full izle! Destan son bölüm izle - Resim : 2

Batuga bölünen ülkesini birleştirmek ve Balamir'in iktidar hırsından kurtulmak için Alpagu Han'ı istemeyen boy beglerine kendi hanlığını teklif eder ancak çolak olup çift eliyle kılıç tutamaması onun önündeki kapıları kapatır. Akkız'ın "babalarınızın boyunları kesen çift elli zalim Han yerine boylarınızı doyuran çift başlı bir kurt daha iyi değil mi?" isyanı bile kabul görmez. Batuga ve Akkız da o çolak kolu iyileştirmenin yolunu ararlar.

Destan 17. bölüm tek parça izle! Destan 17. bölüm full izle! Destan son bölüm izle - Resim : 3

İyileştirme çabası, Akkız'ın ve Batuga'nın birbirlerine karşu duygularını saklayamamalarına neden olur. Akkız ve Batuga boy beglerini ikna edip Hanlığı ele geçirelebilecek mi? Savaşı engelleyip, kardeş kanının dökülmesine mani olabilecekler mi? Alpagu Han; Tılsım'la ilgili gerçekleri öğrenince büyük bir iç hesaplaşma yaşar ama bir Han olarak acısının değil devletinin peşine düşer, ona başkaldıranları avlamaya koyulur…

Akkız'ın üzerinden, kendisine başkaldıranlar için bir oyun kurar. Batuga'nın boy begleriyle yaptığı meclisi basan Alpagu Han, Balamir'i oklar ve Çolpan'ı kılıç darbeleriyle yaralar. Balamir ve Çolpan'ı bekleyen akıbet ne olacak? Akkız, Alpagu Han'ı durdurabilecek mi?

Destan 17. bölüm tek parça izle! Destan 17. bölüm full izle! Destan son bölüm izle - Resim : 4

Destan 16. bölümde neler oldu?

Destan 16. bölümde; Balamir ve Çolpan, Batı Gök Kağanlığı'nı alınca Alpagu Han savaş ilan eder. Alpagu Han'ın öldürdüğü bütün boy beylerinin oğulları onu terkedip Balamir'in yanında yer alınca da tek bir çaresi kalır; Tuz karşılığı Çin'den destek istemek.

Batuga'nın ülke bölünürse Çin işgal eder öngörüsü gerçekleşmektedir. Akkız ve Batuga bunu engellemek için ikiye ayrılırlar ve büyük bir operasyon gerçekleştirirler. Temur tarafını seçerek Batuga'nın yanında yer alır. Akkız ve Temur, Sabarlarla ittifak yapıp Gök Kağanlığı'nın bütün tuz depolarını saldırırlar.

Destan 17. bölüm tek parça izle! Destan 17. bölüm full izle! Destan son bölüm izle - Resim : 5

Batuga ve Saltuk ise çiçek salgını ve tuz kıtlığından kırılan boy beylerini çiçek aşısı ve tuz vaadi ile barışa zorlamak isterler. Akkız ve Batuga'nın büyük planı, yeni devletin hanlığına oynayan Balamir'in hiç hoşuna gitmez ve Batuga'yı ortadan kaldırmayı kafasına koyar.

Çin'e vereceği tuzları alarak Alpagu'yu boy beyleriyle görüşmeye zorlamak isteyen Batuga, Balamir'in elinden kurturup babası Alpagu Han'a tüm gerçekleri anlatabilecek mi? Akkız öldü bildiği anasını bulmak için Sabarların lideri Manço'nun evlilik teklifine ne cevap verecek?

Destan 17. bölüm tek parça izle! Destan 17. bölüm full izle! Destan son bölüm izle - Resim : 6

 

DESTAN 17. BÖLÜM İZLE

DESTAN 17. BÖLÜM FULL  İZLEYEBİLECEĞİNİZ LİNK...

DESTAN DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?  

Esir düşen savaşçı bir kız, kendini acımasız bir iktidar savaşının içinde buluyor. Genç kızı aynı zamanda, saf bir aşk bekliyor. Düşmanına esir olan Akkız'ın hikayesi, babasının sarayında ezilen çolak ve topal Batuga ile destanlaşıyor. Bu ikiliyi başta herkes göz ardı ederken onlar, imkansızı başarmak için güçlerini birleştiriyor. Kaderleri henüz çocukken kesişen Akkız ve Batuga'nın öyküsü izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Destan 17. bölüm tek parça izle! Destan 17. bölüm full izle! Destan son bölüm izle - Resim : 8

DESTAN DİZİSİ OYUNCULARI KİMDİR?

  • Ebru Şahin - Akkız
  • Edip Tepeli - Batuga
  • Selim Bayraktar - Alpagu Han
  • Deniz Barut - Ulu Ece
  • Teoman Kumbaracıbaşı - Balamir Beg
  • Kanbolat Görkem Arslan - Saltuk Beg
  • İpek Karapınar - Çolpan Hatun
  • Elif Doğan - Tutkun
  • Burak Berkay Akgül - Kaya Tegin
  • Burak Tozkoparan - Temur Tegin
  • Buse Meral - Sırma
  • Ahmet Olgun Sünear - Yaman
  • Ecem Sena Bayır - Günseli Hatun
  • Esra Kılıç - Mei Jin
  • Bilgi Aydoğmuş - Kırçiçek
  • Osman Albayrak - Vargı Beg
  • Alper Düzen - Danış Ata
  • Şahin Ergüney - Kün Ata
  • Meltem Pamirtan - Yibek Kadın
  • Evren Erler - Çalayır