DEVA Partisi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü unutmadı

Deva Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı çalışan gazetecilerle bir araya geldi. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Deva Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği kahvaltılı toplantıya çok sayıda basın mensubu katıldı. Toplantıya Deva Partisi İl Başkanı Dr. Erhan Erol da eşlik etti.

DEVA Partisi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü unutmadı

Ulusal ve yerel medyada çalışan basın mensuplarını 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçe başkanlığında düzenlenen kahvaltılı toplantıda ağırlayan DEVA Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı, toplantının ardından meslekte 25 yılını dolduran gazetecilere de Deva Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen birer plaket verdi.

İlçe Başkanı Av. Bilal Çelik, Sarıyer’de yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Rengi, dili, ırkı, cinsel tercihi ne olursa olsun her kesimden insanların DEVA Partisi’nde siyaset yapabileceğini dile getiren Çelik, ‘Siyasette öncelikli kriterlerimizi il başkanımız dile getirdi. Kadrolarımız ağırlık olarak gençlerden ve kadınlardan oluşuyor. Siyasete çok yeni yüzler katmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz‘ dedi.

Plaket takdim etti

Konuşmasının ardından basın mensuplarıyla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Çelik, il başkanlığının meslekte 25 yılını dolduran gazeteci, muhtar ve STK temsilcilerine plaketlerini takdim etti.