Ali Babacan, Meral Akşener'in sözlerini yalanladı! "İstifa konusu hiç yok"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş'ın 6'lı masaya katılmasına yönelik götürdüğü teklife DEVA Partisi'nden bir ismin "Eğer Hüseyin Baş gelirse partiden istifa ederim" dediğini söyledi. tv100 ekranında Yüzler Kulübü'nün konuğu olan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Mustafa Yeneroğlu'nun şahsi görüşlerini anlattığı birkaç siyasetçinin olayı yarım yamalak kulis bilgisi olarak aktardığını istifa konusunun doğru olmadığını belirtti.

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş'ın 6'lı masaya katılmasına ilişkin sunduğu teklifle ilgili İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener katıldığı bir televizyon programında "DEVA Partisinden çok saygı duyduğum arkadaşımız 'Eğer Hüseyin Baş gelirse partiden istifa ederim' dedi. Saygı duydum, ağzımı açmadım. O masaya ben Hüseyin Baş beyefendinin teklifin ilettim. Çok hoş bir şey çıktı. 'Biz çalışıyoruz, sıfırdan bir arkadaşımızın olması problem yaratabilir, ama arkadaşlarımızın başka partilerle işbirliği yapabilir' dendi." ifadelerini kullandı.

"İstifa konusu hiç yok Mustafa Bey ‘Böyle bir şey demedim’ diyor"
Gürkan Hacır'ın moderatörlüğünde tv100'de ekrana gelen Yüzler Kulübü programının konuğu DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a İYİ Parti lideri Akşener'in sözleri soruldu. Babacan "Mustafa Yeneroğlu’nun basında yer alan bir ifadesini kast ediyor Akşener. Mustafa Bey uçak seyahatinde beraber seyahat ettiği birkaç siyasetçi isimle konuşurken kendi şahsi görüşlerini söylüyor, onlarda yarım yamalak bir şekilde kulis bilgisi olarak haber oluyor. Haberin yarısı doğru, yarısı yanlış. İstifa konusu hiç yok Mustafa Bey ‘Böyle bir şey demedim’ diyor." sözlerine yer verdi.