Dikkatsiz anne telefonla konuşurken çocuğunu unuttu! Ölümle burun buruna geldi!

Adana'nın Seyhan ilçesinde meydana gelen olay görenlere yok artık dedirtti. Telefonla konuşurken 3 yaşındaki çocuğunu kaldırımda unuttu. Annesi tarafından unutulan 3-4 yaşlarındaki çocuk, az kalsın kamyonetin altında kalıyordu. Çocuk, kamyonet sürücüsünün dikkati sayesinde aracın altında kalmaktan kurtuldu.

Adana'nın Seyhan ilçesinin Dağlıoğlu Mahallesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre, bir kadın Ahmet Cevdet Yağ Caddesi'nde kucağında çocuğuyla kaldırımda yürürken telefonu çaldı. Kucağında çocukla giderken bir taraftan da telefonda konuşan kadın, çocuğunu kaldırıma bıraktı. 

Ölümle burun buruna geldi

Anne çocuğunu unutup yoluna devam ederken, çocuk ise ters yöne gitti. Anne gözden kaybolurken, çocuk da ne yapacağını şaşırıp kaldırımdan caddeye indi. Sağa sola bakan çocuk, yolun karşısına geçmek isteyince ölümle burun buruna geldi. Caddenin ortasına doğru fırlayan çocuk az kalsın yoldan geçen kamyonetin altında kalıyordu. Kamyonet sürücüsünün çarpmamak için ani fren yapıp durması ile çocuk ölümden döndü. Bu arada çocuğunu unuttuğunu fark eden kadın da koşarak çocuğu alıp götürdü. Yaşananlar güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülendi.