Diklenmeyeceğiz dik duracağız

Ukrayna - Rusya arasında geçen savaşta, dünyada hiçbir ülkenin yapamadığı diplomatik başarıları sağladık.

Şimdi ise İsveç ve Finlandiya’nın NATO’ya giriş talebi gündemde. Yıllar önce Yunanistan’ın NATO’ya girişine onay verdik ama belki de onların karşı olması sebebiyle Avrupa Birliği’ne giremiyoruz. Bugün bu hatanın yapılmadığı çok açık. Türkiye, masadan bir şeyler almadan İsveç ve Finlandiya’nın NATO’ya girişine onay vermeyecek. Diklenmeyeceğiz ama dik duracağız ilkesi bir kez daha kazandırıyor anlayacağınız.

Seçim Sath-ı Maili

Dillere pelesenk olmuş o sürece girdik diyebiliriz. Ancak teknolojinin gelişimi ile seçim propagandaları da farklı bir hal almış durumda. Deva Partisi metaverse evreninde dünyanın ilk mitingini yaptı. Yine Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğa Şanlıoğlu’nu, avatarı ile televizyon programlarına katıldığını gördük. Çok yaratıcı bir hamle. Her geçen gün ise sadece sahada değil teknolojide de partilerimizin çetin bir yarışı olacak gibi duruyor.

Anadolu İhtilali

Basketbolun Avrupa için zirve organizasyonu şüphe yok ki EuroLeague. Son 6 yıldır bir takımımız EuroLeague’de mutlaka final oynuyor. Bu anormal derecede büyük bir başarı. Üstelik başarıda istikrar da var. Ergin Ataman ise basketbol tarihimizde gerçek bir yaşayan efsane oldu. Önce Galatasaray ile Eurocup şampiyonluğu sonra Anadolu Efes ile 3 yıl üst üste final. Bir tanesi şampiyonluk, bu yılki de şampiyonluk olur inşallah. Sözün özü, Anadolu Efes’in ve Fenerbahçe’nin Avrupa’da son 6 yılda yaptıkları, Anadolu İhtilalidir!