Dinlediğiniz müzikler tatil rotanızı oluşturacak! Müzik dinleme uygulaması Spotify'dan yepyeni bir özellik!

Müzik dinleme uygulaması Spotify üyeliği olanlar artık tatil yeri aramakla uğraşmayacak. Uygulama, kişilerin yerine müzik zevklerini baz alarak tatil rotası oluşturacak. Yeni duyurduğu özelliği 'Listen and book'u, havayolu şirketi easyJet ile ortak geliştiren Spotify, kullanıcılarına müzik zevklerine göre seyahat noktaları önermeye başladı.

Dinlediğiniz müzikler tatil rotanızı oluşturacak! Müzik dinleme uygulaması Spotify'dan yepyeni bir özellik!

Son zamanlarda yaptığı yeniliklerle kullanıcılarının karşısına çıkan Spotify, geçtiğimiz hafta çalma listelerine 'Sesli Tepki Verme' özelliğini yayınlamıştı. Birkaç gün önce de küçük kaçamakları seven kullanıcılarına özel bir güncelleme sundu. Havayolu easyJet ile ortak çalıştıkları özellik ile kullanıcılar, Spotify profiliyle giriş yaparak müzik zevklerine göre tatil noktaları önerileri alacak. 

Dinlediğiniz müzikler tatil rotanızı oluşturacak! Müzik dinleme uygulaması Spotify'dan yepyeni bir özellik! - Resim : 1

‘Listen and Book’ ismini taşıyan bu yeni özellik, easyJet havayolu şirketinin kendi internet sitesinden kullanılabilir durumda şu an. Spotify kullanıcıları, easyJet’in oluşturduğu sayfaya Spotify hesaplarıyla giriş yaptıktan sonra seyahat önerilerine erişebiliyor. 

Bu yeni özellik nasıl kullanılır?

https://www.listen-and-book.com/ linkine tıklayarak easyJet ve Spotify tarafından oluşturulan sayfaya ulaşın.

- "Let's Do It" butonuna tıklayın.

- Açılan sayfada Spotify hesabınıza giriş yapın.

- Sizin için oluşturulan önerilere artık erişebilirsiniz.

Spotify ve easyJet, seyahat önerilerine ek olarak yine kullanıcıların müzik zevkleri baz alınarak şarkı önerilerinin bulunduğu bir çalma listesi de oluşturuyor. Bu çalma listesine seyahat önerilerinin ardından açılan sayfadan ulaşılabiliyor. Çalma listesi, dilediğinizde Spotify kütüphanenize eklenebiliyor.

Kaynak: webtekno