Diriliş Osman'da Burak Özçivit'in bir partneri daha belli oldu

Diriliş Osman dizisinde bir isim daha belli oldu. Tüm Türkiye'nin merakla beklediği Diriliş Osman dizisinde Şeyh Edebali’nin kızı Malhun Hatun’u Aslıhan Karalar canlandıracak.

Diriliş Osman'da Burak Özçivit'in bir partneri daha belli oldu

Diriliş Osman dizisi, Diriliş Ertuğrul dizisinin bitmesinin ardından duyurulmuş, baş rolünde Engin Altan Düzyatan değil Burak Özçivit isminin yer alacağı açıklanmıştı. Dizi ile ilgili küçük bilgiler paylaşılırken, rol alacak isimler ise bir bir belli oluyor.

Diriliş Osman dizisinde ilk olarak Burak Özçivit'in rol alacağı açıklanırken, ilk partnerinin Ragıp Savaş olduğu ortaya çıkmıştı. Ragıp Savaş dizide Dündar rolüne hayat verecek. Savaş'ın dizide rol alacağı binicilik eğitimleri almasıyla ortaya çıkmıştı.

Yapımcı Mehmet Bozdağ Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı olan "Diriliş Osman için hazırlık yapmaya devam ediyor. Ragıp Savaş'ın ardından belli olan isim ise Ayşegül Günay. Günay, dizide Osman beyin (Burak Özçivit) yengesi Zühre rolüne hayat verecek.

Aslıhan Karalar, yakında ekrana gelecek ‘Diriliş Osman’ dizisinde Burak Özçivit’in partneri oldu. Oyuncu projede, Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluş yıllarında yaşamış bir İslam ilahiyatçısı Şeyh Edebali’nin kızı Malhun Hatun’a hayat verecek. Aslıhan Karalar, rolü için tarih dersleri almaya da başladı.

Oyuncu, Riva’da gerçekleşen provalarda at binme, kılıç kullanma ve ok atma eğitimleri de görüyor. Yapım için ayrıca tüm kadın oyuncuların, yemek pişirme dersi de aldığı öğrenildi. Oyuncular haftanın dört günü çiftliğe giderek, çekimler başlayana kadar çalışmaya devam edecek.

Diriliş Osman dizisi ne zaman başlayacak?

Diriliş Osman dizisinin ilk sezonunun Eylül-Ekim ayı gibi başlaması bekleniyor. Yapımcı şirket henüz açıklama yapmasa da, dizinin televizyonların yeni yayın dönemine başladığı ilk haftalarda yayınlanmaya başlanacağı ifade ediliyor.

Diriliş Ertuğrul dizisi TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşurken, Diriliş Osman dizisi ATV'de yayınlanacak.

Diriliş Osman'da Burak Özçivit'in bir partneri daha belli oldu - Resim : 3

Aslıhan Karalar kimdir?

Annesi Çanakkale, babası ise Ankaralı olan Aslıhan Karalar, 27 Nisan 1999 tarihinde dünyaya geldi. Bilkent Uluslararası Laboratuvar Lisesi'nde okuyan ve ortaokulda Fransızca öğrenen Aslıhan Karalar, Londra King's College'da işletme okuyor.

Küçük yaşlardan bu yana piyona ve bale eğitimi aldı. Instagram adresinin aktif olarak kullanan Aslıhan Karalar'ın 19 bine yakın takipçisi bulunuyor. Aslıhan Karalar, Instagram adresinden sık sık paylaşımlarda bulunuyor.

Ayşegül Günay
Ayşegül Günay

Ayşegül Günay kimdir?

9 Kasım 1969 Eskişehir doğumlu olan Ayşegül Günay, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Akrep burcu olan Günay, şimdiye dek 15 film ve dizide rol alan Ayşegül Günay, Bir Mucize Olsun dizisinde Esma Sancaktar karakterini canlandırdı. Bu dizide ellili yaşlarının başında, her daim bakımlı, son derece hoş ve alımlı bir kadındır. Küstah. İnanılmaz bir yükselme hırsı var. Azim Sancaktar gibi zengin ve kudretli bir adamla evlenerek amacına ulaşmış. Zamanla sosyetenin tanınmış simalarından biri olmuş. ve insanlara üstten bakan bir yapısı var. Küçük dağları ben yarattım havasında. Aşırı kontrolcü ve bencil... Kendi çıkarlarından başka hiçbir şey umurunda değil. Gücü ve iktidarı elinde tutmak için yapmayacağı şey yok. Kafasında bin tilki dolanıyor ama bininin de kuyruğu birbirine değmiyor.

Rol Aldığı Diziler:

  • Çukurdere (2018)
  • Bir Mucize Olsun (Esma Sancaktar, 2018)
  • Asla Vazgeçmem (2 Sezon, Aytül, 2015-2016)
  • Yer Gök Aşk (3 Sezon, Sultan, 2010-2012)
  • Lale Devri (TV Dizisi, Sultan, 2010-2013)
  • Aile Saadeti (Lamia, 2009)
  • Küçük Kadınlar (2. Sezon  (Eda, 2009)
  • Derman (2008)
  • Eşref Saati (2. Sezon 2008)
  • Kaybolan Yıllar (Niran, 2006)

Rol Aldığı Filmler:

  • Sümela'nın Şifresi 3: Cünyor Temel (Şehriye Sözer, 2017)
  • Oflu Hoca'nın Şifresi 2 (Emine, 2016)
  • Moskova'nın Şifresi: Temel (Şehriye Sözer, 2012)
  • Sümela'nın Şifresi: Temel (Şehriye Sözer, 2011)
  • Avatar (Türkçe Seslendirme, 2009)
  • Osmanlı Cumhuriyeti (Hayat Kadını, 2008)
Ragıp Savaş, rolü nedeniyle binicilik eğitimleri almaya başlamıştı...
Ragıp Savaş, rolü nedeniyle binicilik eğitimleri almaya başlamıştı...

Ragıp Savaş kimdir?

Ragıp Savaş, 1966 yılında İzmit’te doğdu. 1986 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’ne girdi.

1990 yılında yüksek dereceyle mezun oldu ve aynı yıl kurulan Türkiye’nin 3. Ödenekli Tiyatrosu olan Bakırköy Belediye Tiyatroları’nda profesyonel sanat yaşamına başlayarak genç yaşta bu tiyatronun kurucularından biri olma şansına sahip oldu.

Sanatçının ilk oyunu 1990 yılında Aziz Nesin’in yazdığı Ahmet Gülhan’ın yönettiği “Demokrasi Gemisi”dir. Aynı sezon Nazım Hikmet’in yazıp Kenan Işık’ın yönettiği “İvan İvanoviç Var mıydı yok muydu?” adlı oyunda başrol alarak Petrof’u oynamış ve oyun Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali’nde 5 ödüle layık görülmüştür. Ragıp Savaş, Bakırköy Belediye Tiyatroları’nda ve Özel Tiyatrolar’da birçok tiyatro oyunu ve müzikalde rol aldı, aynı zamanda 1998-2002 yılları arasında Bakırköy Belediye Tiyatroları’nda Genel Sanat Yönetmeni (Müşfik Kenter) Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu üyeliği yaptı, 2004 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun Genel Sanat Yönetmenliği’ne atanarak 2007 yılına kadar bu kurumda çalıştı ve Kocaeli Şehir Tiyatroları ve Türk Tiyatrosu adına çok büyük ve radikal çalışmalara imza attı. Sanatçı aynı yıl Kocaeli Şehir Tiyatroları’ndaki görevini bırakarak, İzmit Sanat Merkezi'nde genel sanat yönetmeni olarak göreve başlamıştır.

Sinema kariyerine 2004 yılında “Neredesin Firuze” adlı filmle adım atan sanatçı Bakırköy Belediye Tiyatroları’nda tiyatro yaşantısına devam etmekte, sinema filmleri ve dizilerde de rol almaktadır.