Disney Plus marka yüzü olan Can Yaman’ın yeni dizisi El Turco’da partneri kim olacak?

Can Yaman’ın Disney+ dizisi El Turco’nun kadrosu belli oluyor. Emmy ödüllü bir cast direktörünün görev aldığı dizinin Gloria’sı için 26 yaşındaki İtalyan yıldız Greta Ferro'nun ismi konuşuluyor.

Disney Plus marka yüzü olan Can Yaman’ın yeni dizisi El Turco’da partneri kim olacak?

Kariyerine İtalya’da devam eden Can Yaman’ın Disney Plus için çekilecek olan dizisi “El Turco”nun çekimleri Eylül ayında başlayacak. Ay Yapım’ın İngilizce çekeceği diziyi Kerem Deren yazdı ve Uluç Bayraktar yönetecek. Macaristan’da çekilecek olan dizide görüntü yönetmeni de dahil ekibin büyük kısmı yabancı isimlerden oluşacak. Can Yaman dizide El Turco lakaplı Yeniçerİ Hasan Balaban’a hayat verecek. Dünyanın dört bir yanında çok sayıda hayranı olan Yaman, rol için uzun süredir hazırlık yapıyor. Hayatlarını kurtardığı İtalyanlar tarafından bir efsaneye dönüştürülen Osmanlı askerinin asırlardır anlatılan kahramanlık destanı diziyle birlikte bir kez daha ölümsüzleştirilecek.

Disney Plus marka yüzü olan Can Yaman’ın yeni dizisi El Turco’da partneri kim olacak? - Resim : 1Emmy ödüllü bir cast direktörünün görev aldığı dizide en çok Can Yaman’ın partneri merak konusuydu. El Turco’nın Gloria’sı için 26 yaşındaki İtalyan yıldız Greta Ferro ile görüşülüyor.

Yaşıtlarından çok daha iri ve güçlü olduğu için yırtıcı bir kuş olan 'Balaban' lakabını verilen Hasan Balaban’ın hikâyesi sadece bu diziyle sınırlı kalmayacak. Disney Plus bir “El Turco” evreni yaratacak ve projenin spinn of’larına da imza atacak.