Disney Plus'ın partisine ünlü oyuncu yağdı

Demet Özdemir, özel hayatıyla ilgili hangi çarpıcı itirafı yaptı?

14 Haziran’da Türkiye eğlence pazarına giriş yapacak olan dünyaca ünlü bir dijital platformun taksim’de düzenlenen tanışma yemeği yıldızlar geçidine sahne oldu. Platform için çekilen “Dünyayla Benim Aramda” adlı dizide Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan’la başrolü paylaşan Demet Özdemir çıkışta soruları yanıtladı.

Özdemir sevgilisi Oğuzhan Koç’a 37. Yaş gününde attığı romantik mesajla ilgili de bir itirafta bulundu. Oğuzhan Koç’tan Sevgililer Günü’nde evlilik teklifi alan Demet Özdemir henüz nikah tarihinin belli olmadığını ifade etti. Platfomun ilk yerli içeriği olan “Kaçış” dizisinde başrol oynayan Engin Akyürek ile çekimleri Temmuz ayında başlayacak olan Atatürk dizisinde rol almaya hazırlanan Aras Bulut İynemli mekandan peş peşe ayrıldı. 

Platformun marka ve reklam yüzleri arasında yer alan ünlü oyuncu Hande Erçel de çıkışta yemek hakkında bilgi verdi.

Pınar Deniz de yemeğin yapıldığı otelin önünde muhabirleri kırmadı ve kısa röportaj verdi.

Başrolünü Kaan Urgancıoğlu’yla paylaştığı “Yargı”  dizisi sezon tatiline girecek olan güzel oyuncu, bu yaz “Star” adlı dijital dizide seri katil rolüne hayat verecek.

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece de bu yaz sezon arasında dijital platform için dizi çekecek. Güzel oyuncu, basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer’le ilişkisinin de çok iyi gittiğini belirtti. Geçen yaz aynı platform için İtalya’da çekilen “Cahil Periler” dizisinde rol alan Burak Deniz de çıkışta kameralara takıldı. Deniz geçen haftalarda barıştığı ve hafta içi beraber Akatlar’da görüntülendiği ünlü manken Didem Soydan’la ilişkisi hakkında da konuştu.

Aslı Enver de platformun anlaştığı isimler arasında yer aldı. 10 mayıs’ta 38 yaşına giren ünlü oyuncu kısa bir tatil de yapmıştı.