Acun Ilıcalı'dan bomba birleşme partisi açıklaması! Yarışmacılar sevinçten deliye döndü!

Ünlüler takımından Doğan Keser'in eleme adayı olduğu Survivor 2021'de Acun Ilıcalı, birleşme partisiyle ilgili bomba açıklamalar yaptı. Yarışmacılar ise, sevinçten deliye döndü.

Acun Ilıcalı'dan bomba birleşme partisi açıklaması! Yarışmacılar sevinçten deliye döndü!

Medya patronu Acun Ilıcalı'nın sunumuyla Tv8 ekranlarına gelen Survivor 2021'in yayımlanan son bölümü renkli anlara sahne oldu. 

Kıyasıya rekabetin sürdüğü Survivor'da market oyunu ve dokunulmazlık oyununun ardından ada konseyinde bir aday potaya girdi.

 

Acun Ilıcalı'dan bomba birleşme partisi açıklaması! Yarışmacılar sevinçten deliye döndü! - Resim : 2

Market oyununu ve dokunulmazlık oyununu kazanan taraf gönüllüer takımı oldu. Konseye rahat giden gönüllüler takımı yarışmacıları, performansları ile Survivor'a damga vurdu.

Ünlüler takımından Doğan Keser, en çok adı yazılan isim oldu ve potaya gitti.

Öte yandan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, yarışmacılara Survivor 2021'in birleşme partisi hakkında heyecanlandıran açıklamalar yaptı. Gönüllüler ve ünlüler takımı sevinçten adeta deliye döndü.

 

Acun Ilıcalı'dan bomba birleşme partisi açıklaması! Yarışmacılar sevinçten deliye döndü! - Resim : 4

"Birleşme partisinden önce elenen yarışmacılar gerçekten ağlasın"

Ünlü televizyoncu Ilıcalı birleşme partisiyle ilgili olarak, "Survivor'un bu sene düzenlenecek olan birleşme partisinden önce elenen tüm yarışmacılar gerçekten ağlasın. Birleşme partisine katılamayan yarışmacılar Survivor'ın tadını alamaz. Survivor'u yaşamaz bana göre. Ödüllerin önemi daha da ratacak. Çünkü kötü ödüller olmayacak. Gelin bir çorba için demeyeceğiz. Çeyrek finali görnediğin zaman bir başarı elde etmiş sayılmazsın. Bu zamana kadar Survivor'da yarışan isimleri saymanızı istesem, eminim ki söyleyeceğiniz isimler birleşme partisini görmüş yarışmacılardır. Sizler için çok güzel planlar yaptık. Birleşme partisini göremeyen yarışmacılar büyük ihtimalle evlerinde bunalıma girecek" dedi.

Acun Ilıcalı'nın bu sözlerinin ardından heyecanlanan yarışmacılar ise adeta sevinçten deliye döndü.