Doğduğun Ev Kaderindir 13. Bölüm izle... "Mutlulukla huzur aynı şey değilmiş"

tv8 ekranlarının popüler dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'in 13. bölümü yayınlandı. 29 Eylül 2020 tarihinde yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi Tv8'de Çarşamba akşamları saat 20:00'da ekrana geliyor. Demet Özdemir'in Zeynep, İbrahim Çelikkol'un Mehdi karakterleriyle başrolleri paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yapımcısı OGM Pictures.

Doğduğun Ev Kaderindir'in konusu

Doğduğun Ev Kaderindir, “kimi sevip kiminle evleneceğine bile doğduğun ev karar veriyormuş. Önce anneler alıyormuş kalemi eline, başlıyormuş yazmaya” ile kaderin sırrını aralayan ve gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan senaryosuyla aşkın, hayatın ve aile yaşamının gözle görünmeyen odalarına yolculuk ediyor.

'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun çok okunan kitabı Camdaki Kız’dan esinlenerek televizyona uyarlandı. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi ve Zeynep’in zorlu aşk efsanesi izleyicisi karşısına çıkarılıyor. Çocukken büyük acılar çeken Mehdi ve Zeynep zorlu bir hayat mücadelesi içindedir ve ikisinin de ruhları yıllar geçse de çocukken aldıkları yaralarla doludur. İki yaralı ruh aidiyet hissini birbirinde bulacak. İkilinin bu yolculuğunu artık yalnızca sözlüklerde bulunan aşka dair tüm kelimeleri izleyicisine yeniden anlatacaktır.

Doğduğun Ev Kaderindir 13. Bölüm İzle

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 13. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link

Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi Oyuncuları ve Dizideki Rolleri

Demet Özdemir (Zeynep) İbrahim Çelikkol (Mehdi) Ali Oğuz Şenol (Tolga) Engin Hepileri (Faruk) Sinan Demirer (Bayram) Kazım Sinan Demirer (Bayram) Nail Kırmızıgül (Ekrem) Naz Göktan (Emine) Nurşim Demir (Zeliha) Senan Kara (Nermin) Zeynep Kumral (Müjgan) Zuhal Gencer Erkaya (Sakine)