Doğduğun Ev Kaderindir dizisi 25. Bölüm Fragmanı izle, "Yüzünü bile görmek istemiyorum senin!"

TV8'de ekrana gelen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Mehdi, Zeynep'i kaçırıyor. Zeynep'in annesi Barış'tan hesap soruyor. Zeynep arabada Mehdi ile giderken onu istemediğini ve yaptığının suç olduğunu haykırıyor. Mehdi'nin onu dinlemeye pek de niyeti yok.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi 25. Yeni bölümü ile 23 Aralık çarşamba akşamı saat 20.00'de TV8'de.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi 24. Bölüm Özeti

Uzaklaştırma kararı Mehdi’yi derinden etkiler. Zeynep’e ulaşamıyor olmanın öfkesi onu arka arkaya yapacağı hatalara sürükleyecektir. Mehdi’nin verdiği tepkiyle sarsılan Zeynep ise güvende olmamanın yarattığı korkuyla Barış’a sığınır. Bu sayede de Barış’ın hayatının bambaşka bir yönünü keşfetme şansı yakalar.

Barış, Zeynep’e yardım etmek için evinin kapılarını açtığında aslında Zeynep’in de ona yardım edebileceğini görür. Zeynep o evde hiç ummadığı yepyeni bir arkadaş edinecektir. Mehdi’nin ortadan kayboluşuyla hem Mehdi’nin hem de Zeynep’in ailesi paniğe sürüklenir. Cemile olanlar için Zeynep’i suçlarken Nermin ve Sakine de başka bir hesaplaşma içindedir. Sonunda Sakine o güne kadar inkar ettiği Mehdi’nin öfkesini kendi gözleriyle görerek ilk pişmanlığını yaşar.

Mehdi ailesini de polisleri de umursamadan kararlılıkla kendine bir plan çizer. Ne pahasına olursa olsun kendini Zeynep’e anlatmaya kararlıdır. Bu durum Mehdi’yi hiç tahmin etmediği karanlık bir rotaya sokacaktır.