Ünlü oyuncu Demet Özdemir, yeni projesini ilk kez açıkladı!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yıldız ismi Demet Özdemir, bombayı patlattı ve yeni projesini açıkladı. Özdemir, "Yaz aylarında bir aksilik olmadığı takdirde, nasip olursa güzel bir sinema filmi çekeceğiz" dedi.

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, yeni projesini ilk kez açıkladı!

Demet Özdemir, Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere takıldı. Oyunculuğun yanı sıra dans konusunda da başarısını ve yeteneğini kanıtlayan güzel oyuncu, bu konuda aldığı yorumlar karşısında çok mutlu olduğunu söyledi.

Genç oyuncu, "Dans etmeyi çok seviyorum. Aslında ilk başta dans videomu paylaşınca biraz tedirgin olmuştum. Ama sonrasında o kadar güzel yorumlar, o kadar güzel geri dönüşler aldım ki gerçekten çok mutlu oldum" ifadelerini kullandı.

İlk kez açıkladı!

Sevenlerine güzel bir müjde de veren Demet Özdemir, "Bunu burada ilk kez size açıklıyorum. Yaz aylarında bir aksilik olmadığı takdirde, nasip olursa güzel bir sinema filmi çekeceğiz. Şimdilik bunu paylaşayım sizlerle" açıklamasında bulundu.

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, yeni projesini ilk kez açıkladı! - Resim : 1

Demet Özdemir kimdir?

26 Şubat 1992’de 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak Kocaeli de doğdu. Annesi ve babası ayrıldığı için annesi ve ablasıyla İstanbul’a taşındı. 

Özdemir, bir röportajda babasıyla ilişkisi hakkında “Yıllarca görüşmedik ama kısa süre önce barıştık. Fakat hiçbir zaman bizden nefret ettiğini ya da sevmediğini düşünmedim. Sadece çok inatçıdır” demişti.

Bengü’nün dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda dans etmeye başlamıştır. 2011-2013 yılları arasında Studio Oyuncuları’nda yürütülen eğitimlere katılarak iki yıl boyunca oyunculuk eğitimi almıştır.

Mustafa Sandal’ın “Ateş Et ve Unut” adlı klibinde de yer alan Demet Özdemir İlk TV deneyiminde ise 2013 yılında Fox Tv’de yayınlanan baş rollerini Esra Ronabar , Murat Han ve Ekin Koç ile paylaştığı Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide “Aylin” karakterini canlandırmıştır.

Daha sonra Kurt Seyit ve Şura adlı dizide “Alya” karakterini, Tut Sözünü adlı Sinema filminde ise “Demet” karakterini canlandırmıştır. Star TV’de yayınlanan, başrolleri Yusuf Çim ile birlikte paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide “Aslı” karakterini canlandırmıştır.

Bengü’nün Hodri Meydan şarkısının klibinde oynamıştır. 2016 Haziran ayından itibaren Fox Tv de yayınlanmış olan No:309 adlı dizide “Lale” karakterini canlandırmıştır. 2017 yılında Burak Aksak’ın yazıp yönettiği Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminde “Aysel” karakterini canlandırmıştır.

2018-2019 yıllarında Star Tv’de yayınlanan Erkenci Kuş adlı dizide “Sanem” karakterini canlandırdı. Erkenci Kuş dizisindeki performansı ile Ortadoğunun en prestijli ödül töreni Murex D’or Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görüldü.

Demet Özdemir, son olarak TV8 ekranlarında yayımlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde başrol oynamaktadır.