Dokuz Oğuz neden final yaptı? Dokuz Oğuz dizisi final bölümü ful HD kesintisiz izle

Dokuz Oğuz dizisi çok büyük umutlarla FOX TV ekranlarına gelmişti. Daha önceki Savaşçı dizisinin yerini almayı ve yine Savaşçı kadar reyting elde etmesi beklenen dizi e yazık ki 6. bölümüyle final yapıyor. Peki Dokuz Oğuz dizisi neden final yaptı? İşte tüm merak edilenler.

Dokuz Oğuz neden final yaptı? Dokuz Oğuz dizisi final bölümü ful HD kesintisiz izle

Başrollerinde Kubilay Aka, Yasemin Allen ve Dağhan Külegeç gibi tecrübeli oyuncuların yer aldığı Dokuz Oğuz Cumartesi akşamı yayınlanacak son bölümü ile final yapıyor. 6. bölümüyle erken final yapan dizinin nedeni de merak ediliyordu. Sebebi ortaya çıktı.

Dokuz Oğuz dizisi neden final yapıyor sorusunun yanıtı Dokuz Oğuz 6. final bölümü yayınlanmasıyla daha çok merak edilir oldu.

Kubilay Aka ve Yasemin Allen'in başrollerinde olduğu dizi Fox Tv'de Cumartesi akşamları yayınlanıyordu. Diziyle ilgili kötü haber de geldi. 6'ncı bölümde final yapan Dokuz Oğuz dizisi final nedeni de izleyenler tarafından araştırılıyor.

DOKUZ OĞUZ DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPTI?

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden hikayelerin anlatıldığı dizi final haberiyle gündem oldu. Büyük umutlarla başlayan dizi 6. bölümüyle final yaptı.

Dokuz Oğuz dizisinin final kararı olarak düşen reytingler gösterildi. Final kararı, dizinin cumartesi günü yayınlanan 4'üncü bölüm reytingleri de beklentiyi karşılamadığı için alındı.

Dizi, 6'ncı bölümde ekrana veda edecek. Dizinin final bölümü 26 Mart Cumartesi akşamı ekrana gelecek.