Kan içmeye bağımlı olan kadından tuhaf alışkanlıklarını anlattı! “Her gün kan içiyorum”

10 yıldır hayvan ve insan kanı içmeye bağımlı olan Michelle kan içmeden duramıyor ve çoğunlukla domuz kanı içiyor. Michelle, kan içmenin vücuduna verebileceği zararlarını öğrense de bu alışkanlığı bırakmayacağını söylüyor.

Kan içmeye bağımlı olan kadından tuhaf alışkanlıklarını anlattı! “Her gün kan içiyorum”

10 yıldır hayvan ve insan kanı içmeye bağımlı Michelle isimli bir kadın mücadelesini bir  anlattı. Michelle günün her saatinde hayvan insan kanı fark etmeksizin içmesi gerektiğini açıkladı.

Kanın ona her zaman çok etkileyici göründüğünü belirtirken kahvesine ve yaptığı yemeklere bile kan katıyor. Michelle bugüne kadar neredeyse 5000 litre kan içtiğini söyledi. Bu miktar 23 küveti dolduracak kadar fazla.

Hayvanlar arasından domuz kanını tercih eden kadın inek kanınında domuz kanı kadar tuzlu ve lezzetli olgunu söylüyor. İnsan kanından da vazgeçemeyen kadın adeta vampir gibi  insanların kanını emiyor. Kendisi kan içmeyi sevdiğini ve bunu istemekten vazgeçemediğini söylüyor.

Michelle, katıldığı programda annesine bağımlılığını açıklarken duygusal anlar yaşadı. Bu yüzleşmenin ardından annesinin isteği üzerine bağımlılığının üstünde ne gibi etkiler yarattığını görmek için bir doktorla görüştü. Doktorla olan görüşmesinde kan içmeye devam ederse fazla demir alımı yüzünden kalp ve karaciğerinin zarar görebileceğini birçok viral enfeksiyona, HIV ve hepatit gibi hastalıklara yakalanabileceğini de belirtti. Michelle, kan içmenin vücuduna verebileceği zararlarını öğrense de bu alışkanlığı bırakmayacağını söylüyor.