Dönerciye sopalı ve yumruklu saldırı! O anlar anbean kaydedildi… İşletme sahibi şoke oldu
Bolu’da bir dönerci dükkanına gelen 2 kişi, iş yerine ve sahibine sopalarla saldırarak yumrukladı. Saldırıya uğrayan işletmeci olaya ilişkin “Husumetim yoktu, ne olduğunu anlamadım” diyerek şaşkınlığını ifade ederken, o anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
Olay, dün akşam saatlerinde Bolu’da Sağlık Mahallesi Cengaver Sokak’ta Hayati A.’ya ait dönerci dükkanına bir otomobille gelen kimliği belirsiz 2 kişi, içeride müşteriler bulunduğu sırada sopalarla saldırdı.
SOPA VE YUMRUKLARLA SALDIRDILAR
Şüpheliler, dükkanın camlarını kırarak sandalyeleri fırlattı. Dışarı çıkan iş yeri sahibi Hayati A.’ya da sopa ve yumruklarla saldıran şüpheliler, çevredekilerin araya girmesiyle olay yerinden araçla kaçtı. Saldırı sonucu iş yerinde hasar meydana geldi.

SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, inceleme başlatarak saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.
İŞYERİ SAHİBİ ŞOKE OLDU
Saldıranlarla bir husumeti olmadığını belirten Hayati A., “Ne olduğunu anlamadım, bir anda saldırıya uğradım. Sabah saatlerinden beri telefondan ‘öldüreceğiz, yıkacağız, dağıtacağız’ diyerek tehdit ediyorlardı. Bu kişilerle herhangi bir görüşmem yok, husumetim de yok. Sabah saat 08.30’da dükkâna geldiler, o zaman polis ekiplerini çağırmıştım. Gittiler ama akşam tekrar gelip saldırdılar” dedi.