Ölen babasına dört yıl boyunca mesaj attı

Genç kadın, feci bir trafik kazasında kaybettiği babasının telefonuna dört yıl boyunca mesaj attı, bir gün aldığı yanıtla şoke oldu. İşte ilginç hikayenin detayları...

Ölen babasına dört yıl boyunca mesaj attı

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Arkansas Eyaleti'ne bağlı Newport kentinde yaşayan 23 yaşındaki Chastity Patterson, bundan 4 yıl önce babasını feci bir trafik kazası sonucu kaybetti. Hayattaki en büyük dayanağı olan babasını kaybetmenin acısını bir türlü unutamayan genç kadın her gün babasının telefonuna kısa mesaj attı.

Kimi zaman duygularını, yaşadıklarını yazan genç kadın, kimi zaman da babasına olan özlemini dile getirdi. Son olarak babasının ölüm yıldönümünden bir gün önce babasına bir kez daha mesaj atan kadın şunları yazdı:

Merhaba baba, yine ben. Yarın yine zor bir gün olacak! Seni kaybettiğimden beri 4 yıl geçti ve bunun aklıma gelmediği bir gün geçmiyor. O küçük zamanda çok şey oldu, bu yüzden sana her zaman söylediğimden dolayı bildiğinden eminim. Kanseri yendim ve buraya geldiğimden beri hastalanmadım, sana söz verdiğim gibi kendime daha iyi bakacağım. Koleji bitirdim ve üstün başarıyla mezun oldum. Aşık oldum ve kalbim kırıldı (onu öldürecektin) ama kafamı toparladım ve daha da güçlü bir kadın oldum. Bütün arkadaşlarımı kaybettim ve dibe vurdum ama hayatıma giren ve beni kurtaran birini buldum. Henüz çocuğum yok, olsa çok mutlu olurdu. Annemi hala her gün delirtiyorum ama el üstünde tutuyorum.

Sosyal medya bu mesajlaşmaya ağladı...
Sosyal medya bu mesajlaşmaya ağladı...

Üzgünüm, bana en çok ihtiyacın olduğunda orada değildim, ama bir gün oyunu izleme şansımız olacak! Evlilikten korkuyorum çünkü o uzun koridordan yalnız yürümek zorunda kalacağım ve bana her şeyin yoluna gireceğini söylemek için orada olmayacaksın. Çok iyiyim, olduğum kadınla gurur duyardın... Hayır, akıllı düşüncem ve tavrım değişmedi ve hiç kilo almadım. Sadece seni sevdiğimi ve seni çok özlediğimi söylemek istedim.

O da kızını araba kazasında kaybetmiş!

Genç kadın bu satırların ardından bir cevap almayı beklemiyordu. Ancak bir anda telefonuna bildirim geldi. Cevap veren babasıydı! Tabii aslında babasının kullandığı telefon numarasıydı cevap veren ve şöyle diyordu;

Merhaba canım; ben senin baban değilim ama son dört yıldır tüm mesajlarını alıyorum. Sabah akşam mesajlarını dört gözle bekliyorum. Adım Brad ve kızımı Ağustos 2014 yılında bir trafik kazasında kaybettim. Attığın mesajlar beni hayatta tuttu. Her mesaj attığında bunun Tanrı'dan gelen bir mesaj olduğunu biliyordum.

Sana çok yakın birini kaybettiğin için üzgünüm. Yıllar boyunca seni dinledim ve senin büyümeni ve herkesten daha fazla yaşamanı istedim ve izledim. Yıllardır sana mesaj atmak istedim ama kalbini kırmak istemedim.

Sen olağanüstü bir kadınsın ve keşke kızım senin gibi olsaydı. Gönderdiğin tüm mesajlar için teşekkür ederim. Bana Tanrı'nın olduğunu ve küçük kızımın gitmesinin onun suçu olmadığını hatırlatıyorsun. Küçük meleğim, bu günün geleceğini biliyordum.

Her şey yoluna girecek, kendini zorladın ve Tanrı'nın sana verdiği ışığı parlattın. Bu mesajı atmak zorunda kaldığım için üzgünüm ama seninle gurur duyuyorum...

Sosyal medya yıkıldı

Chastity Patterson, yaşadıkları mesajlaşmanın ekran görüntülerini Facebook hesabından paylaştı. 20 binden fazla yorumun yapıldığı gönderi 285 binden fazla sayıda paylaşıldı ve bir anda dünyaya yayıldı. Yorum yapan insanlar hem Chastity'ye hem de Brad'a başsağlığı diledi ve daha güçlü olmaları için desteklediklerini yazdı.