Duayen gazeteci Uğur Dündar’dan “başlıyorum” mesajı: 7 Ocak Cumartesi'den itibaren tv100'de Haftanın Panoraması programını sunacağım!

Yeni yayın döneminde birçok güçlü ismi kadrosuna katarak büyüyen tv100 ailesine katılan duayen gazeteci Uğur Dündar, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'na videolu mesaj gönderdi. Duayen gazeteci Dündar "7 Ocak Cumartesi akşamında itibaren Uğur Dündar ile Haftanın Panoraması programını sizlere sunacağım" ifadelerini kullandı.

Taksim Meydanı programına videolu mesaj gönderen duayen gazeteci Uğur Dündar "Taksim Meydanı’ndaki tüm dostlara selamlar sevgiler. Size bu akşam güzel haberlerim var. tv100 ailesi büyüyor.7 Ocak Cumartesi akşamında itibaren Uğur Dündar ile Haftanın Panoraması programını sizlere sunacağım. Genç kuşak habercilerin en değerli isimlerinden biri Ece Üner artık bizimle birlikte olacak, sizlere haberleri o sunacak. Ece Üner gerçekten büyük bir değer, bilgili, birikimli ve ilkeli bir yayıncı. Ona da başarılar diliyorum. tv100 ailesi sizin değerli ilginizle daha da büyüyecek. Size layık olmaya çalışacak." dedi.