Duayen gazeteci Uğur Dündar'dan başsağlığı mesajlarına teşekkür: Hepinize minnettarım

Geçtiğimiz gün kız kardeşi Gülten Dündar'ı kaybeden duayen gazeteci Uğur Dündar, Haftanın Panoraması programında "Okurlarımız, seyircilerimiz, Fenerbahçeliler, sosyal medya aracılığıyla bana ulaşanlar, arayanlar, değerli dostlarımıza, halkımıza teşekkür ediyorum." açıklamasını yaptı.

Duayen gazeteci Uğur Dündar'dan başsağlığı mesajlarına teşekkür: Hepinize minnettarım

Duayen gazeteci Uğur Dündar'ın bir süredir hasta olan 74 yaşındaki kız kardeşi Gülten Dündar geçtiğimiz gün hayatını kaybetti. Dündar sosyal medya hesabındna yaptığı açıklamada "Uzun süredir hasta olan kız kardeşim Gülten'i kaybettik. Acımız büyük. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Dualarını esirgemeyen dostlar sağolsun" demişti.



"CEVAP VERMEK MÜMKÜN DEĞİL"
tv100'de ekrana gelen Haftanın Panoraması programında Dündar "Okurlarımız, seyircilerimiz, Fenerbahçeliler, sosyal medya aracılığıyla bana ulaşanlar, mesaj gönderenler, telefonla arayanlar, e-posta gönderen değerli dostlarımıza, halkımıza teşekkür ediyorum. Cevap vermek mümkün değil. Öylesine bir mesaj yağmuru altında kaldım ki ayrıntılı bir şekilde okuma imkânı bulamadım." diye konuştu.

"HEPİNİZE MİNNETTARIM"
"Hepinize minnettarım" diyen Dündar "Allah hepinize uzun ömür versin. Dua edenlere de ayrıca çok teşekkür ediyorum.Bu akşam sürçülisan edersem bağışlayın, ekrana çıkacak durumda değildim ama görevimiz bu, size bir randevu verdik. Acımızı içimize atarak, yaramıza tuz basarak programı götüreceğiz." dedi.