Düğününde köpeğine bile smokin giydirdi 

Ünlü bir iç giyim firmasının da kurucusu ikinci evliliğini gösterişli bir törenle gerçekleştirdi. 49 yaşındaki ünlü girişimci düğününde köpeğine bile smokin giydirdi.

Düğününde köpeğine bile smokin giydirdi 

Ünlü bir iç giyim firmasının da kurucusu olan ünlü girişimci ikinci evliliğini gösterişli bir törenle gerçekleştirdi. İstiridyenin de yer aldığı zengin bir sofrada sunulan yiyeceklerle konukların ağırlandığı törende gelinin köpeklerinden birine de smokin giydirildi.

49 yaşındaki İskoç girişimci ve parlamenter Michelle Mone, geçen hafta sonu milyarder iş insanı Doug Barrowman ile ikinci evliliğini gerçekleştirdi. Barones unvanı da taşıyan Mone ile Barrowman'ın gösterişli evlilik töreni Isle of Man'de yapıldı. Kutlamalar, çiftin konukları için hazırladığı özel bir yemekle başladı.

Masaların çiçeklerle süslendiği yemekte istiridye dahil zengin bir menü yer aldı. Mone, köpeklerinden birine de smokin giydirdi. Rusty adlı bu köpeğinin fotoğrafını da sosyal medya hesabından paylaştı Michelle Mone. Michelle Mone, törende Suzanne Neville imzalı bir gelinlik giydi. Törenden önce çekilen çok sayıda fotoğrafını da sosyal medya sayfasından paylaştı.

Mone, balayına giderken çekilen videolarına da Instagram sayfasında yer verdi. O görüntülerde Michelle Mone'un köpekleri de yer aldı. Michelle Mone ile Doug Barrowman'ın düğünü Covid 19 salgını nedeniyle üç kez ertelenmişti. Sonunda da kısıtlamalar eşliğinde gerçekleştirildi.