Cesetlerden böyle kurtuldu! Kurbanlarının etini hayvan etine karıştırarak sattı!

Dünya bu seri katili konuşuyor. Çiftçi olarak çalışan Robert William Pickton, 27 kişiyi öldürüp cesetlerini öğüterek sattığı etlerin arasına karıştırmak suçundan hapse atıldı.

Cesetlerden böyle kurtuldu! Kurbanlarının etini hayvan etine karıştırarak sattı!

Robert William Pickton, Kanada'nın Vancouver kentinde doğusunda bir domuz çiftliğinde doğdu. 14 yaşında okulu bıraktı ve ailesinin çiftliğinde tam zamanlı çalışmaya başlamadan önce bir kasap çırağı olarak çalıştı. Ailesi 1978'de öldüğünde, çiftliği ona ve iki kardeşine bıraktılar.

1997'de Pickton, çiftlikteki bir tartışma sırasında defalarca bıçakladığı Wendy Lynn Eistetter'i öldürmeye teşebbüs etmekle suçlandı. Duruşması 2006'da başladığında, Pickton 27 tane birinci derece cinayet suçlamasını reddetti.

Polis, Pickton'ın tutuklanmasının ardından 2003 yılı sonuna kadar çiftliğin arazisini aradı. Adli antropologlar, insan kalıntılarının izlerini bulmak için çalışmalar yaptı. 

Hükümet, Pickton'ın öldürdüğü insanların etini öğüterek halka sattığı domuz etiyle karıştırdığına ikna oldu. Yargıç sonunda Pickton'ı 25 yıl boyunca şartlı tahliye olasılığı olmaksızın ömür boyu hapse mahkum etti.