Dünya evine girmek isterken dünyası karardı! Başına gelmeyen kalmadı: Attıkları imza çileye dönüştü

Dünya evine girmek isterken adeta hayatının şokunu yaşadı. Alelacele kıyılan nikahın ardından bir gün bile aynı evde kalmadığı eşinden 4 yıldır boşanmak istiyor. tv100’den Halil Sadri Yılmaz’ın haberi…

Kıyılan nikah dünyasını alt üst etti. Bir gün bile karı koca hayatını yaşamadığı kadından dört yıldır boşanmaya çalıştı. Söz konusu olay 2018 yılında yaşandı. 27 yaşındaki genç adam, aşık olduğu, sevdiği kadınla nişanlandı. Sonrasında genç kadın iş yerinden tazminat alabilmek için evliliğe zorladı. Genç çift arasında hiçbir takı töreni olmadan imzalar atıldı.

Nikahın ardından kız tarafının istekleri bitmezken, henüz aynı evde yaşamayan çift ayrıldı. Nişanda takılan altınlar ise genç kadının yanına kar kaldı.

Resmi kayıtlarda evli olan çiftte, adam boşanma davası açtı. Mağdur U.D., hem maddi hem de manevi zarara uğradığını belirterek, “Psikolojik olarak uğradığım çöküntünün zaten haddi var, hesabı yok yani öyle söyleyeyim” dedi.

Genç adam nişanda takılan tüm altınları istedi ancak karşı taraf nişan hediyelerinin hiçbirini vermeyeceğini söyledi.

Avukat Vergül Türk Tan ise, “Biz karşı dava açtığımızda ziynet eşyaları istediğimizde onlar da tazminat istemeye başladılar” dedi. Mahkeme ise erkeğin kadına 250 lira nafaka ödemesine de karar verdi. Söz konusu dava ise dört yıldır sürüyor.