Dünya onları bu kareyle tanımıştı! Beckett Burge kanseri yendi

Lösemi hastası olan ve yıllar önce kardeşiyle birlikte tuvalette verdiği pozla dünyanın kalbine dokunan Beckett Burge, lösemi hastalığını yenerek normal hayatına geri dönmenin sevincini yaşıyor.

Yıllar önce kendisinden 1 yaş büyük olan ablasıyla birlikte birlikte verdiği pozla dünyanın gündemine oturan lösemi hastası olan Beckett Burge hastalığı yendi.

Kendisinden bir yaş büyük olan ablasının, annesi gibi arkasında durmuş olması ve onu hastalığı boyunca bir an olsun yalnız bırakmaması tüm dünyada büyük yankı uyandırmıştı.

Gulf Today'in haberine göre; Beckett Burge’nin annesi oğlunun kemoterapi tedavisinin bitirdiğini, normal hayatına ve okuluna dönebilmesi için doktorların artık bir engel kalmadığını, yeşil ışık yaktığını açıkladı.

Beckett Burge’nin annesi Kaitlin Burge; “Tedavinin artık bittiğini duymak çok heyecan vericiydi. Becket’in doktoru, ‘Artık kemoterapi yok, işimiz bitti, tüm tümörlerden kurtulduk ve hastalık bitti’ dedi.

Dünya onları bu kareyle tanımıştı! Beckett Burge kanseri yendi - Resim : 1

Koronavirüse de yakalandı

Anne Burge oğlunun koronavirüse de yakalandığını ancak asemptomatik olduğunu ve hiçbir semptom göstermediğini söyledi.  

Oğlunun artık kendini çok iyi hissettiğini ve arkadaşlarıyla vakit geçirebileceğini söyleyen anne Burge, artık çok fazla kısıtlaması yok ve dışarı çıkıp istediğini yapabileceğini de ekledi.

“Kemoterapiyi bırakmak istemedi”

Oğlunun aldığı bu güzel habere nasıl tepki verdiği sorusu üzerine Anne Burge, “Aldığı haber karşısında şok oldu ve çok şaşırdı. Ancak kemoterapiyi bırakmak istemedi. Çünkü bunun onu hayatta tutacağını bildiğini ve gergin olduğunu” söyledi.

Abla Aubrey anne gibiydi

Kaitlin Burge, kızı Aubrey’in kardeşinin tedavisi boyunca tıpkı bir anne gibi davrandığını kardeşiyle vakit geçirmeyi çok sevdiğini ve kardeşinin hastalığını atlatmasında çok büyük etkisinin olduğunu da söyledi.