Çocukları ünlü modelin fotoğraflarını çok açık buluyor!

Dünyaca ünlü model Heidi Klum, People dergisine ağızları açık bırakacak bir itirafta bulundu. 47 yaşındaki Alman model, "Çocuklarım fotoğraflarımı çok açık buluyor" dedi. Ancak bu durum ünlü modelin umurunda bile değil.

Çocukları ünlü modelin fotoğraflarını çok açık buluyor!

Sosyal medya hesabı instagramı aktif bir şekilde kullanan ünlü Alman model Heidi Klum'ın açıklamaları şoke etti.Heidi Klum, People dergisine konuştu ve samimi açıklamalarda bulundu.

Çocukları ünlü modelin fotoğraflarını çok açık buluyor! - Resim : 1

47 yaşındaki Alman model, "Çocuklarım fotoğraflarını çok açık buluyor" dedi. Çocuklarının kendisini bu konuda defalarca uyardıklarını açıklayan Heidi Klum'ın bu itirafı şaşırttı. Çocukları ünlü modelin cesur pozlarından çok rahatsız. Ancak bu durum Heidi Klum'ın pek de umurunda değil. 

Çocukları ünlü modelin fotoğraflarını çok açık buluyor! - Resim : 2

Efsane model Klum, bedeni konusunda özgür olduğunu ve çocuklarından daha açık fikirli olduğunu belirtti.

 'Anne gerçekten mi?'

Klum, "Böyle zamanlarda çocuklarım bana 'Anne gerçekten mi?' diye soruyor. Ben de onlara 'Evet gerçekten. Bu benim, kendi bildiğimi yapıyorum, siz de kendi bildiğinizi' diye yanıt veriyorum" şeklinde konuştu. 

Dünyaca ünlü model, koronavirüs pandemisinde uygulanan karantinalar nedeniyle kilo aldı. Ancak bu durumdan şikayetçi değil.

Çocukları ünlü modelin fotoğraflarını çok açık buluyor! - Resim : 3

"Kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın"

Alman model Heidi Klum ayrıca, meslektaşlarına ve hemcinslerine seslendi.

"Kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın. Eğer sosyal medya bunu sizin için zorlaştırıyorsa oradan da biraz uzak durun" ifadelerini kullandı.