Ben Affleck Jennifer Lopez'e köpük banyosu esnasında evlilik teklifi etmiş!

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, yine dünyaca ünlü aktör Ben Affleck'ten köpük banyosu esnasında evlilik teklifi aldığını açıkladı. Kendi internet sitesinden açıklama yapan Lopez, "Köpüklerin içinde diz çöktü ve teklifi etti" dedi.

Ben Affleck Jennifer Lopez'e köpük banyosu esnasında evlilik teklifi etmiş!

Bir dönem en çok konuşulan çiftlerden biri olan Jennifer Lopez ve Ben Affleck çifti geçtiğimiz zamanlarda ilişkilerine tekrar başlamıştı. 20 yılın ardından nişanlanan çift, evlilik yolunda ilk adımlarını attı. Afflec, Lopez'e köpük banyosu esnasında evlilik teklifi etti. Lopez, kendi internet sitesinden Affleck'in kendisine dünyada en sevdiği yerde nasıl evlenme teklifi ettiğini anlattı.

Ben Affleck Jennifer Lopez'e köpük banyosu esnasında evlilik teklifi etmiş! - Resim : 1

"KÖPÜKLERİN İÇİNDE DİZ ÇÖKTÜ VE TEKLİFİ ETTİ"

Lopez yaptığı açıklamada, "Çok süslü, gösterişli bir şey değildi ama hayal edebileceğim en romantik şeydi. Sadece sessiz, sakin bir cumartesi gecesi, evde iki insan birbirleri için hep orada olacaklarına dair söz veriyorlar. İki şanslı insan... Gerçek aşk için ikinci şansa sahip olan iki insan..." şeklinde konuştu.

Lopez, kendisi köpük banyosu yaparken, Affleck'in önünde diz çöktüğünü de sözlerine ekledi. "Tamamen hazırlıksız yakalanmıştım. Sadece gözlerinin içine baktım, hem gülümsedim hem de ağladım. Suskun kaldım, söyleyecek bir şey bulamadım. O da bana 'Bu evet demek mi?' diye sordu. Ben de 'Evet' dedim, 'Tabii ki evet..."