Bunu hiç kimse bilmiyor! WhatsApp'ın bu hilesine bayılacaksınız!

Dünyanın bir numaralı mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın milyonlarca kullanıcısı bulunuyor. Fakat büyük çoğunluk bu anlık mesajlaşma uygulamasının gizlediği tüm hileleri bilmiyor. Bunlardan en dikkat çekeni ise gizli mesaj göndermek. Detaylar haberimizde...

Bunu hiç kimse bilmiyor! WhatsApp'ın bu hilesine bayılacaksınız!

WhatsApp'ın milyonlarca kullanıcısı var ama büyük çoğunluk bu anlık mesajlaşma uygulamasının gizlediği tüm hileleri bilmiyor. Herkesin bilmediği bu özellikler mesajlaşmayı daha eğlenceli kılıyor. 

O özelliklerden biri de gizli mesaj gönderme... Kişilerinize görünmez mesajlar göndermenize izin veren yöntemi kullanmaya başlayınca mesajlaşmanız daha eğlenceli geçecek...

Bu yöntem hem iOS hem de Android telefonlarda çalışıyor. Bu hilenin çalışması için uygulama indirmenize de gerek yok üstelik... Tek şart cep telefonunuzda Google Chrome'un ya da başka bir tarayıcının yüklü olması.

1. WhatsApp'ın en son sürümüne sahip olduğunuzdan emin olun. Güncellemeyi App Store ya da Play Store'dan kontrol etmeyi unutmayın.

2. Telefonunuzdaki tarayıcılardan birini açın (Chrome, Firefox vs.)

3. Google sayfasını açıp "U+2800"ü arayın.

4. İlk sonuca girdiğinizde Unicode Character sayfası göreceksiniz.

5. Tırnak içine alınmış bir boşluk olacak. Onu seçip kopyalamanız gerekiyor. Ya da buradan iki tırnak arasındaki karakteri kopyalayabilirsiniz: "⠀"

6. Sonra WhatsApp'a girin ve görünmez metni kime göndermek istiyorsanız onun sohbetine yapıştırın ve gönder tuşuna basın.