Dünyanın dört bir yanına ulaşan Gamze Özçelik'ten "Helal olsun" dedirten hareket

Dünyanın dört bir yanına ulaşarak kendini yardımlara adayan ünlü oyuncu Gamze Özçelik'ten "Helal olsun" dedirten hareket geldi.

Dünyanın dört bir yanına ulaşan Gamze Özçelik'ten "Helal olsun" dedirten hareket

Kahramanmaraş'taki iki büyük depremin ardından Türkiye tek yürek oldu. Ünlü isimler yardım için kolları sıvarken, dünyanın dört bir yanına yardımlar yapan ünlü oyuncu Gamze Özçelik'ten "Helal olsun" dedirten hareket geldi. 

UMUDA KOŞANLAR DERNEĞİ ARACILIĞI İLE EKİBİNİ ALIP GİDECEK

Merkezüssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilin etkilendiği 2 büyük deprem sonrası yardım çalışmaları devam ediyor. Sanatçılar Haluk Levent ve Gamze Özçelik, kurucuları ve aynı zamanda başkanı oldukları yardım dernekleri aracılığı ile deprem bölgelerine yardım götürüyorlar. Gamze Özçelik, Umuda Koşanlar Derneği aracılığı ile ekipleri ile beraber deprem bölgelerinde olduklarını açıkladı.

"Çok üzgünüz... Söyleyecek söz bulamıyorum... Allah zor durumdaki tüm canların ve yardım ulaştırmaya çalışan ekiplerin yar ve yardımcısı olsun..." diyen Özçelik, şu resmi açıklamayı yaptı:

"Saha ekiplerimiz AFAD, Belediyeler ve Valilikler ile koordine hareket etmek üzere depremin etkilediği bölgelere doğru yola çıktı. Tamamen ihtiyaçlar doğrultusunda yardımlarınızı ulaştırmak için harekete geçeceğiz."