Amerikalı süper model Emily Ratajkowski, 2014 ve 2015 yılları arasında Maxim dergisi tarafından dünyanın en çekici 100 kadınından biri seçilmişti.
Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan süper model, cesur pozlarıyla ve iddialı tarzıyla sık sık adından söz ettiriyor.
TATİLDEN PAYLAŞTI
Kusursuz fiziğini ve güzelliğini gözler önüne sermeyi tercih eden 34 yaşındaki model, bu kez tatil paylaşımıyla sosyal medyayı salladı
TANGA BİKİNİSİYLE POZLAR VERDİ
Leopar desenli tanga bikinisiyle pozlar veren Emily Ratajkowski, iddialı haliyle kendine bir kez daha hayran bıraktırdı.
Arkadaşlarıyla teknede keyifli anlar yaşayan Ratajkowski, aynı zamanda oğlu Sylvester Apollo Bear ile çekilen samimi karelerini de yayınladı.
Emily Ratajkowski, hem cesur pozları hem de anne-oğul geçirdiği tatlı anlarla sosyal medyada gündem olmayı başardı.
Dünyaca ünlü modelin birbirinden cesur pozlarına takipçileri de kayıtsız kalamadı.