Dünyanın en ilginç ailelerinden birini kurdu... Bebeğinin doğum anını sosyal medya hesabından yayınladı

Sosyal medyada ilginç paylaşımlar yapan genç adam, kendisine kurduğu ailesini paylaşınca kısa zamanda binlerce takipçiye ulaştı. Bir bez bebekle nişanlı olduğunu söyleyen adam, üçüncü çocuklarının doğum anını sosyal medya hesabından paylaştı. Viral olan video, 3.5 milyon kez tıklandı.

Dünyanın en ilginç ailelerinden birini kurdu... Bebeğinin doğum anını sosyal medya hesabından yayınladı

Kolombiyalı Cristian Montenegro, hayatımın aşkı dediği Natalia ile tartışmalı nişanlılığını açıkladıktan sonra uluslararası manşetlerde yer aldı. Çift, beş kişilik bir aileye dönüşmeden önce bez bir oğul ve bez bir kızları vardı.

Dünyanın en ilginç ailelerinden birini kurdu... Bebeğinin doğum anını sosyal medya hesabından yayınladı - Resim : 1

SES EFEKTLİ BEBEK

Artık silinmiş olan TikTok hesabında gönderi paylaşan Cristian, Natalia'nın hastane önlüğü giydiği ve bir yatakta uzandığı hastane görüntüsü verdiği bir yerden doğum anını paylaştı. Ağlayan bir bebeğin ses efektinin eşlik ettiği bebeği teslim eden bir bez bebek doğum uzmanı da kameraya yansıdı.

Dünyanın en ilginç ailelerinden birini kurdu... Bebeğinin doğum anını sosyal medya hesabından yayınladı - Resim : 2

"HOŞ GELDİN SAMMY MONTENEGRO"

Video başlığında yeni doğan bez bebeğine ithafen "Hoş geldin Sammy Montenegro" yazdı. Video 3,5 milyon kez görüntülendi ve birçok TikTok kullanıcısını şaşkına çevirdi. Bazıları artık beş kişi olan aileyi tebrik etmek için yorumlara koştu. Bir kullanıcı "Size ve ailenize tebrikler" derken bir diğeri "Hoş geldin Sammy." dedi. Bir diğer kullanıcı ise "O kadar güzel ki küçük bir oyuncak bebeğe benziyor" dedi.

Dünyanın en ilginç ailelerinden birini kurdu... Bebeğinin doğum anını sosyal medya hesabından yayınladı - Resim : 3

DALGA GEÇTİLER

Bazı sosyal medya kullanıcıları ise Cristian'la dalga geçti ve bir kişi şöyle yorum yaptı: "Yapamam. Aynı anda hem çok korkuyorum hem de gülüyorum. Bu adamın prodüksiyon editörü olması gerekiyor, yalan yok” dedi.