Dünyanın en iyi jokeyi okyanusta can verdi! Kız arkadaşı ise ölümünü izledi

26 yaşındaki başarılı jokey Chris Caserta denizde boğularak öldü. Caserta'nın suya birlikte girdiği kadın jokey arkadaşı Amy Graham ise kurtulmayı başardı ancak Caserta'nın ölümüne şahit olduğu için sinir krizi geçirdi.

Dünyanın en iyi jokeyi okyanusta can verdi! Kız arkadaşı ise ölümünü izledi

Başarılı jokey Chris Caserta gece yarısı girdiği sudan çıkmayı başaramadı. En iyi jokey seçilen Chris Caserta'nın cansız bedeni polisin 36 saatlik yoğun arama çalışmaları sonunda bulundu.

Avustralyalı binici, bir kız arkadaşıyla gece yarısı yüzmeye gittikten sonra dönen akıntıya kapılarak kayboldu.

Yarışlarda 154 galibiyet ve 2,7 milyon sterlinden fazla kazançla son derece popüler ve başarılı bir jokey olan Caserta'nın ölümü spor camiasını yasa boğdu.

Main Beach açıklarında cesedi bulunan Chris Caserta'nın ani ölümü tüm hayranlarını yıktı.

Queensland Polisi'nden yapılan açıklamaya göre yoğun dalganın bulunduğu bölgede ünlü jokeyi arayan cankurtaranlar, cesedi bu sabah yerel saatle 8.30 civarında kum pompalama iskelesinin hemen güneyindeki sörf alanında buldular.

Denize Amy Graham ile birlikte girmişti

Caserta, jokey arkadaşı Amy Graham ile Surfers Paradise'da yüzmeye karar vermişti. Genç kadın jokey, suya girmek istemese de Caserta'yı yanlız bırakmamak için birlikte suya girmeyi kabul etti.

Arkadaşının ölümüne seyirci kalan Amy hastaneye kaldırıldı

Arkadaşını kurtaramadığı için sinir krizi geçiren Amy Graman yaşadığı dehşeti anlattı.

Amy kendi canını kurtarmaya çalışırken arkadaşını da kurtarmak istediğini söyleyerek o anları şu sözlerle ifade etti:

"Öleceğimi sandım, onu kurtarmak, sakinleştirmek ve kendimi zorlamadan nefes almak için elimden geleni yaptım. . O kadar hızlı oldu ki, sürüklendik. Aslında çok açılmadık ama okyanus bizi sürükledi. Yüzmeyi ben istememiştim. Ama onun tek başına girmesine izin veremezdim."

Hastaneye kaldırılan Amy, sözlerini şöyle sürdürdü:

Kelimeler boğazımda düğümlendi. Gülen yüzünü iş yerine gittiğimde artık bulamayacağım. Nasıl hissedeceğimi bile bilmiyorum, ne diyeceğimi bilmiyorum ama üzgünüm. Seni kurtaramadığım için çok üzgünüm. İkimizin de oradan canlı çıkması için çok uğraştım. Neredeysen, lütfen bil ki seni kurtarmak için elimden gelen her şeyi yaptım ve keşke daha fazlasını yapabilseydim...