Dünyanın ilk tam sigortalı sanal para borsası Burency’nin lansmanı yapıldı

Dubai merkezli Burency, ilk güvenli ve tam sigortalı kripto para değişim platformunun lansmanını bu hafta başında gerçekleştirdi.

Dünyanın ilk tam sigortalı sanal para borsası Burency’nin lansmanı yapıldı

Burency'de şu anda 90 kripto para birimi ve altcoin listeleniyor,  daha sonra sigorta kapsamına uygun olan diğer kripto paralar da eklenip takas yapılabilen kripto para adedinin çeşitlendirilmesi planlanıyor. Burency’de şeffaflık ön plana çıkıyor. Bu şeffaflık sayesinde yatırımcılar işlem ücretleri, bakiyeleri ve portföyleri hakkında güncel raporlar alabilecekler. Görsel ve grafiksel olarak kar ve zararlarını takip edebilecekler.

Kripto paraların güvenli bir yerde saklanması ve alım-satım yapılması ise yatırımcıların aradığı özelliklerden en önemlisi. Nebbex protokolünü kullanan ve Lloyd Bank of London'dan temin edilen dünyanın tam sigortalı platformlarından biri olan Burency, yatırımcıların paralarını güvenli bir şekilde korunduğu bir borsa olacak.

Kullanıcıların ihtiyaç duydukları sorunlara çözüm bulmalarını sağlayan 7/24 özel müşteri hizmetleri ekibi ile canlı sohbet de mevcut. Ayrıca BUY adı verilen Ethereum tabanlı bir adet kripto parası, madencilik çiftliği projesi ve blockchain teknolisini ileriye taşımak için blockchain geliştirme merkezi bulunuyor.