Dünya’nın sonu böyle gelebilir! Bilim insanları ağzından baklayı çıkardı, gözler şüpheli Bill Gates’te

Dünya genelinde son günlerde artan zombi vakalarına ilişkin bilim insanlarından dikkat çeken bir uyarı geldi. Bilim insanları, Dünya’nın sonunun zombi istilasıyla gelebileceğini dile getirdi. Bunun üzerine gözler dün “İnsan yapımı virüs daha yıkıcı olacak” diyen Bill Gates’e çevrildi.

Dünya’nın sonu böyle gelebilir! Bilim insanları ağzından baklayı çıkardı, gözler şüpheli Bill Gates’te

BARIŞ YAHYA ÇİNÇİN / TV100

Bilim insanları, Dünya’nın sonuna ilişkin araştırmalarını tam gaz sürdürüyor. Son günlerde dünya genelinde zombi vakalarının artmasının ardından bilim insanları da zombi istilasını yeniden gündemlerine aldı.

AĞIZLARINDAKİ BAKLAYI ÇIKARDILAR

Bilim insanları, süper mantar Cordyceps’i konu alan bir filmde insanların zombi virüs tarafından kontrol edildiğini ve yakın gelecekte insanlığın böyle bir salgınla karşılaşabileceğini dile getirdi. Moleküler mikrobiyolog Dr. Mark Ramsdale, “Bazıları potansiyel olarak bir yaşam tarzından diğerine geçiş yapabilir ve daha önce düşünmediğimiz bir bağlamda patojenik hale gelebilir” dedi.

BİLL GATES’İN SÖZLERİ AKLA GELDİ

Diğer yandan bu gelişmelerin ardından Bill Gates’in dün gündem olan açıklamaları yeniden akla geldi. Bill Gates, önümüzdeki süreçte insan yapımı bir virüsün ortaya çıkabileceğini ve bu virüse karşı önlem alınması gerektiğini dile getirmişti.