Dünyayı ayağa kaldıran gelişmeler ile Güneş Tutulması'nın ilgisi var mı?

Dünya dün gece arka arkaya gelen haberlerle sarsıldı. Her şey bir anda oldu. Peki bu olayların Güneş Tutulmasıyla ilgisi var mı?

Dünya dün gece arka arkaya gelen haberlerle sarsıldı. Her şey bir anda oldu. Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkan Yardımcısı Mike Pence, acil durum koduyla Beyaz Saray’a çağırıldı. ABD Başkanı Donald Trump'ın öldüğü iddia edildi.

Pence’in Beyaz Saray’a çağrılmasından kısa bir süre önce Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin gün içerisindeki bütün programlarını iptal ederek Savunma Bakanı Şoygu ile bir görüşme planlamıştı. Rus basını görüşmenin 14 denizcinin öldüğü denizaltı yangınına ilişkin olduğunu belirtirken, görüşmenin içeriğine ilişkin Kremlin’den resmi bir açıklama gelmedi. Rus basınından RBC, denizaltının nükleer motorlu olduğu iddiasını ortaya attı. Ancak konuya ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.

Bir diğer gelişme ise, İran’ın nükleer füze denediğine yönelik ortaya atılan iddialar, ABD’nin İran’ı vuracağı iddialarını beraberinde getirdi.

Arka arkaya gelen bu haberler dünyada 'Ne oluyor?' sorusunun sorulmasına neden oldu. Bütün bu olayların 2 Temmuz'daki Güneş Tutulması'na denk gelmesi heyecanın ve paniğin daha da artmasına neden oldu.

İşte tüm bu gelişmeleri Astrolog Dinçer Güner, tv100 ekranlarında yayınlanan Hilal Ergenekon ile Yarından Önce programında yorumladı. Güneş tutulmasıyla dünyayı ayağa kaldıran bu gelişmelerin bir ilgisi var mıydı? İşte yanıtı...