Dünyayı dehşete düşüren olay... Genç kadın başına gelenleri Dr. Mehmet Öz'e anlattı

Üvey babası tarafından 11 yaşındayken Meksika'ya kaçırılıp 9 çocuk doğurduktan sonra evlenmeye zorlanan Rosalynn McGinnis yaşadıklarını Dr. Mehmet Öz'e anlattı.

Dünyayı dehşete düşüren olay... Genç kadın başına gelenleri Dr. Mehmet Öz'e anlattı

O zaman 64 yaşında olan üvey babası Henri Piette tarafından, 1994 yılında henüz 11 yaşındayken Oklahoma'dan kaçırılan Rosalyn, yaşadığı dehşetin detaylarını Mehmet Öz'e anlattı.

Meksika'ya kaçırılan Rosalyn orada üvey babasıyla evlendirilmişti.

20 yıl boyunca üvey babası tarafından defalarca tecavüze uğrayan genç kadın üvey babasından 9 çocuk doğurdu.

Bugün 33 yaşında olan Rosalynn McGinnis, çocuklarıyla beraber Meksika'dan kaçarak ABD'ye dönmeyi başardı.

Mehmet Öz'e konuşan Rosalynn, 9 çocuğunu da 18 yaşını doldurmadan önce doğurduğunu anlattı. Daha sonra yaşı reşit olunca zorla üvey babasıyla evlendirildiğini anlatan Rosalynn, kaçışının hikayesini de anlattı.

Üvey babası ve çocuklarıyla markette alışveriş ederken gizemli bir çift bu aileyi fark etti. Adam ve kadın arasındaki yaş farkına dikkat eden çift, Piette ve Rosalyn'in yaptığı alışverişin parasını ödemeyi teklif etti.

Daha sonra geçen konuşmada çift, Rosalynn'e nerede yaşadıklarını sordu. Piette'in bu durumdan huzursuz olduğunu ve hemen marketten ayrıldıklarını belirten Rosalynn, çiftin tuhaflığı fark edip kendilerini takip ettiğini söyledi.

Daha sonra çift, Piette'in olmadığı bir zamanda Rosalynn ve çocukları alarak ABD büyükelçiliğine götürdü. Genç kadın ve çocukları ABD'li yetkililer tarafından Meksika'dan çıkarıldı.

Mehmet Öz'e konuşan Rosalynn, çocuklarına babalarının, kendi üvey babası olduğunu ABD'ye dönene kadar söylemediğini açıkladı.

Rosalynn, "Çocuklara karşı çok kötüydü, onlara hayvan olduklarını söyler, öyleymiş gibi davranırdı. Ben yanlarında olmasam kimbilir başlarına neler gelirdi" diye konuştu.

Bu olayın ardından Piette de yakalandı ve 2019 yılının başlarında tutuklandı. Üvey baba şimdi hapishanede mahkemenin sonuçlanmasını bekliyor.