Dünyayı yüzlerce kez hayrete düşüren fare çocuğun yanında bir de not bulunmuştu. Notta çok şey yazıyor

Dünya, Amerika Birleşik Devletleri'nin Indiana eyaletindeki bir müzede paket halinde bulunan fare çocuğu konuşuyor. Müze çalışanları hayrete düşüren fare çocuğun yanında bir de not bulunduğu öğrenildi. Notta yazanlar ise fare çocukla ilgili önemli bilgiler verdi. İşte detaylar...

Dünyayı yüzlerce kez hayrete düşüren fare çocuğun yanında bir de not bulunmuştu. Notta çok şey yazıyor

Amerika Birleşik Devletleri'nin Indiana  eyaletinde bulunan Richmond kentindeki Wayne County Tarih Müzesi'nde çalışanlar tarafından bulunan ve "fare çocuk" olarak adlandırılan bir yaratık büyük bir ilgi topladı. 

AVRUPA BASINI DUYURDU

Söz konusu ilginç olay geçtiğimiz gün Avrupa basını tarafından dünyaya duyuruldu. Haber kısa süre içerisinde Türkiye'ye kadar da ulaştı. 

Dünyayı yüzlerce kez hayrete düşüren fare çocuğun yanında bir de not bulunmuştu. Notta çok şey yazıyor - Resim : 1

YANINDA BİR DE NOT BULUNDU

Büyük merak yaratan fare çocukla ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı. Avrupa basınında yer alan bilgilere göre fare çocuğun paketinin yanında bir de not bulundu. 

BİR EVİN BODRUMUNDA TUTULMUŞ

Söz konusu notta fare çocuğun yıllarca bir evin bodrum katında tutulduğuna ilişkin bilgiler yer aldı. Ayrıca büyükbabasının da bir sirk çalışanı olduğu detayına yer verildi. Söz konusu yaratıkla ilgili araştırmaların süreceği belirtiliyor.