Fortuna Düsseldorf - Dortmund CANLI İZLE

Almanya Bundesliga'da 31. hafta maçında Fortuna Düsseldorf evinde Borussia Dortmund'u ağırlıyor. Saat 16:30'da başlayan müsabaka S Sport 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Fortuna Düsseldorf - Dortmund CANLI İZLE

Bundesliga'da sezonun sonu yaklaşırken düşme hattındaki Düsseldorf evinde lig ikincisi Dortmund'la karşılaşıyor.

Zorlu karşılaşma saat 16:30'da başladı ve S Sport 2 kanalından canlı olarak izlenebiliyor. Maçın internet yayını ise Nesine'de.

İki ekip arasında oynanan son maçı Dortmund 5-0 kazanmıştı. Düsseldorf'un sahasında oynanan son maçı ise ev sahibi ekip 2-1 almıştı.

Bundesliga'da 30 hafta sonunda Dortmund'un 63, Düsseldorf'un ise 28 puanı bulunuyor.

Borussia Dortmund ile oynadığı son altı resmi maçın birini kazanabilen Düsseldorf (2B 3M), tek galibiyetini geçen sezon sahasında aldı (2-1).

Bundesliga'da oynadığı son dört iç saha maçını kaybetmeyen Düsseldorf (1G 3B), daha uzun bir seriyi en son 1996'da yakalamıştı (5 maç).

Bu sezon Bundesliga'da skor avantajını yakaladığı karşılaşmalarda en fazla puan kaybeden takım Düsseldorf (24).

Bu sezon Bundesliga'da kalesini en fazla maçta gole kapatan iki ekipten biri Borussia Dortmund (13; Bayern Münih ile birlikte).

Dortmund, Bundesliga'da oynadığı son altı dış saha maçında en az ikişer gol attı (toplam 20 gol).

Bundesliga tarihinde Fortuna Düsseldorf'un Borussia Dortmund'dan daha fazla mağlup ettiği bir takım yer almıyor (15; Stuttgart, Werder Bremen & Mönchengladbach ile birlikte).

Borussia Dortmund, 2011/12'nin (35) ardından Bundesliga'nın ikinci yarılarındaki ilk 13 maç itibarıyla en fazla puan topladığı sezonu oynuyor (33).

Bundesliga'da oynadığı son dokuz maçın sekizini kazanan Dortmund (1M), tek mağlubiyetini Bayern Münih'ten aldı (0-1).

Düsseldorf'un bu sezon Bundesliga'da attığı 30 golün yirmisini Rouwen Hennings (14) ve Kenan Karaman (6) kaydetti.