3 yaşındaki Kağan Töngel'in cansız bedeni bulundu

Düzce’de yaşanan sel felaketinde kaybolan 7 kişiden biri olan 3 yaşındaki Kağan Töngel’in cansız bedeni bulundu.

3 yaşındaki Kağan Töngel'in cansız bedeni bulundu

17 Temmuz'da Düzce'de yaşanan sel felaketinde suya kapılarak kaybolan 7 kişiden sonuncusuna da ulaşıldı. 3 yaşındaki Kağan Töngel'in cansız bedeni Akçakoca ilçesine bağlı Uğurlu köyünde bulundu. 

Kayıp çocuğun bedeni evinden tam 1.5 kilometre uzakta bulundu. Ancak cesedin bulunduğu yerden çıkarılma işlemlere sürüyor.

Düzce'de aşırı yağışların ardından Melen çayının taşması ile birlikte Cumayeri, Gölyaka ve Akçakoca ilçelerinde sel ve heyelan meydana gelmişti. İl Özel İdaresi, AFAD, 112 Acil Servis, itfaiye ve jandarma ekiplerinin koordineli çalışmaları sonrasında selde mahsur kalan 227 kişi kurtarılmıştı. Ancak 7 kişi ise suya kapılarak kaybolmuştu. 

Yürütülen arama kurtarma çalışmalarında, 19 Temmuz'da Fatma Töngel'in, 21 Temmuz'da Cengiz Töngel'in, 22 Temmuz'da ikizlerden 7 yaşındaki Sanem Kaplan'ın, 23 Temmuz'da anne Nilgün Kaplan ile 9 yaşındaki kızı Funda Kaplan'ın, dün de bir çocuğun cesedi bulunmuştu.

Bölgede su baskını ve toprak kaymasının ardından hakkında kayıp ihbarı yapılan 7 kişinin cansız bedenine ulaşılmış oldu.